Ηλεία

Πύργος: Μηνύσεις σε εκπαιδευτικούς για την εφαρμογή των υγειονομικών μέτρων στα σχολεία

Στο αστυνομικό τμήμα Πύργου κατατέθηκε η μήνυση
Ακούστε το άρθρο

Και στην Ηλεία πλέον υπάρχει περιστατικό  μηνύσεων κατά εκπαιδευτικών που εφάρμοσαν τα μετρά του υγειονομικό πρωτοκόλου στα σχολεία.

Συγκεκριμένα οι  σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews οι μηνύσεις έχουν πραγματοποιηθεί κατά εκπαιδευτικών σε δυο σχολειά ένα νηπιαγωγείο και ένα δημοτικό.

Οι συγκεκριμένοι γονείς σύμφωνα με πληροφορίες κατέθεσαν στο αστυνομικό τμήμα πύργου   μήνυση κατά του διευθυντή και των εκπαιδευτικών για την εφαρμογή των μέτρων με τα self test και τις μάσκες.

Για το συγκεκριμένο περιστατικό έκανε και αναφορά ο πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και Εκπαιδευτικών Περιφερειών Πύργου Χρυσοβαλάντης Δημητρόπουλος

Δείτε τις αναρτήσεις

“Προς τσάμπα μάγκες αρνητές της μάσκας: αν νομίσετε ότι θα τρομοκρατήσετε με μηνύσεις τους εκπαιδευτικούς, όπως έγινε σήμερα, στον Πύργο, πλανάσθε πλάνην οικτράν. Όποιος έχει πρόβλημα με τις μάσκες, να κινηθεί νομικά κατά εκείνων που τα νομοθέτησαν και όχι κατά των εκπαιδευτικών, που καλούνται να εφαρμόσουν τον νόμο. Αν έχετε τα κότσια, ας το πράξετε. Αλλιώς, στην άκρη και μόκο.
Άιντε, άιντε…

ΥΓ: Είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να πιστεύει ή να μην πιστεύει στη χρήση και τα ωφέλη της μάσκας. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΝΕΝΟΣ, να κουβαλάει περιπολικά και αστυνομικούς στα δημόσια σχολεία γιατί γουστάρει να μην εμβολιαστεί ή, να μη φοράει μάσκα, και, αυτή τη “μαγκιά” και το “γούστο και καπέλο του”, θέλει να το επιβάλλει με τέτοιο τρόπο. Χρησιμοποιεί τα όργανα της τάξης, του νόμου, για να επιβάλλει πραξικοπηματικά και αυθαίρετα την ανομία!!! ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΛΠΙΣ…”

και στη συνέχεια

«Η νηπιαγωγός εφάρμοσε (και μπράβο της) απαρέγκλιτα τον νόμο, χωρίς καμία απολύτως εξαίρεση. Το αν κάποιοι τον θεωρούν νόμο ή όχι, είναι δικό τους θέμα και δικαίωμα.

Δεν είναι όμως δικαίωμά τους, να μηνύουν μία νηπιαγωγό και να κουβαλούν αστυνομικούς στα σχολεία, μόνο και μόνο επειδή, η νηπιαγωγός… «τόλμησε» να εφαρμόσει τον νόμο!!!

Εκείνον που, οι ίδιοι, επειδή «έτσι νομίζουν», δεν τον θεωρούν νόμο. Ενημερωτικά, υπάρχουν εγχώρια και ευρωπαϊκά δικαστήρια, στα οποία μπορείτε να προσφύγετε και να προσβάλλετε τον νόμο.

Όχι να τα βάζετε με μια νηπιαγωγό συνεπέστατη στο καθήκον της… ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ, θα βρείτε απέναντί σας σύσσωμη την εκπαιδευτική κοινότητα…»

Όλη η επικαιρότητα