WEB tv Ηλεία

Τραγωδία κάτω απ’ τις ερπύστριες – Νεκρός ο Πυργιώτης εργολάβος, Νίκος Τρίμμης

Ακούστε το άρθρο

Μια οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην περιοχή της Κεραμιδιάς, με τον τραγικό θάνατο ενός 71χρονου εργολάβου, τον οποίο «χτύπησε» το ερπυστριοφόρο εκσκαφικό μηχάνημα που χειρίζονταν ο γιός του!

Πρόκειται για τον Νίκο Τρίμη του Γεωργίου από τον Πύργο, ο οποίος από το πρωί είχε πάει μαζί με τον γιό του χειριστή του μηχανήματος στην θέση Αμπελάκια Κεραμιδιάς για εργασίες καθαρισμού στο ρέμα και σε λαγκάδια που υπάρχουν  στην περιοχή, στο πλαίσιο εργολαβίας της Περιφέρειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά την διάρκεια των καθαρισμών ο άτυχος 71χρονος βρίσκονταν σε ασφαλή απόσταση από το μηχάνημα και παρακολουθούσε τις εργασίες που έκανε ο γιός του.

Μάλιστα, κάτοικοι απορούν πως κατάφερε να φτάσει στο σημείο του μηχανήματος με τα πόδια, αφού υπάρχει δυσκολία στην προσέγγιση.

«Πάγωσε» ο γιος του…

Λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι, ο γιος του άκουσε μια κραυγή και αμέσως σταμάτησε το μηχάνημα. Σοκαρισμένος, αντίκρισε τον πατέρα κάτω από τις ερπύστριες, που είχαν προκαλέσει σοβαρό τραυματισμό στο αριστερό του πόδι, προσπαθώντας σοκαρισμένος να μετακινήσει το βαρύ όχημα και να τον απεγκλωβίσει.

Από τις φωνές στο σημείο έφτασαν περίοικοι και άμεσα ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμαλιάδας, καθώς και το Αστυνομικό Τμήμα Ήλιδας.

Για κάποια λεπτά είχε τις αισθήσεις του, με τον γιο του να του δίνει κουράγιο, όσο μπορούσε μπροστά στο κακό που είχε συμβεί.

Οι διασώστες έφτασαν πεζοί στο σημείο, αφού δεν υπήρχε πρόσβαση για το ασθενοφόρο, έβαλαν σε φορείο τον άτυχο άνδρα και για πάνω από 200 μέτρα τον μετέφεραν μέσα χωράφια για να φτάσουν στο ασθενοφόρο!

Ο 71χρονος είχε χάσει πολύ αίμα από τον βαρύτατο τραυματισμό του και στο νοσοκομείο Αμαλιάδας, διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Η «είδηση» του θανάτου του Νίκου Τρίμη προκάλεσε θλίψη στην ευρύτερη περιοχή του Πύργου και γενικότερα στον νομό, αφού ήταν γνωστός και ιδιαίτερα αγαπητός. Όλοι είχαν να πουν έναν καλό λόγο για τον ίδιο και την οικογένειά του, σοκαρισμένοι για το άσχημο «παιχνίδι» της μοίρας για τον ίδιο, τον γιό του, τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Η εφ. «Πατρίς» και το Patrisnews εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στους οικείους του.

Γιώργος Στάμος

Πρόεδρος Κεραμιδιάς

Εκτελούσαν εργολαβία τις Περιφέρειας στα λαγκάδια που υπάρχουν εκεί. Το σημείο είναι λίγο άβατο. Ο χειριστής έκανε την δουλειά και ο πατέρας του κάποια στιγμή για κάποιο λόγο, ενώ ήταν απέναντι σε κάποιο «καθαρό» σημείο και τον έβλεπε, θέλησε να πάει κοντά του.

Πλησίασε πολύ κοντά και την ώρα που επιχείρησε να αλλάξει θέση το μηχάνημα, τον «βρήκε» στα πόδια. Είδε ο άνθρωπος ότι είχε «χτυπήσει» τον πατέρα του, φώναζε «βοήθεια». Τρέξαμε εκεί. Ο άνθρωπος ήταν σχεδόν λιπόθυμος.

Ήταν η κακιά η ώρα. Δεν μπορώ να καταλάβω πως μπόρεσε να πλησιάσει τόσο κοντά στο μηχάνημα σε αυτό το σημείο».

Διονύσιος Λιακόπουλος

Πρόεδρος Δαφνιώτισσας

Πριν 20 μέρες είχαν τελειώσει τις εργασίες στην περιοχή την δική μου, και προχωρούσαν στην υπόλοιπη περιοχή, σύμφωνα με την εργολαβία από Κεραμιδιά προς την Δάφνη. Πληροφορήθηκα ότι έγινε αυτό το ατύχημα από συγχωριανούς μου και ήρθα στο νοσοκομείο για τον άνθρωπο.

Δυστυχώς, ο άνθρωπος «έφυγε» με αυτόν τον τραγικό τρόπο.

Νίκος Χρυσανθόπουλος

Πρώην πρόεδρος Κεραμιδιάς

Πήγα και είδα τον άνθρωπο, λίγο αφότου χτύπησε. Ήταν καθιστός αρχικά, είχε τις αισθήσεις του. Δεν αντελήφθη ο άνθρωπος ότι ο πατέρας του ήταν πίσω και τον πάτησε στο πόδι μόνο.

Πονούσε. Το αριστερό του πόδι είχε υποστεί μεγάλη ζημιά. Δεν πιστεύαμε ότι θα κατέληγε ο άνθρωπος, όπως φαίνονταν. Είναι ατύχημα που μπορεί να συμβεί στον καθένα. Δεν είναι ότι δεν είχαν ληφθεί κάποια μέτρα.

Και ο άτυχος άνθρωπος είχε εμπειρία από την δουλειά. Εκεί όπως ήταν τα χώματα από την δουλειά του μηχανήματος, ίσως γλίστρησε ο άνθρωπος και όπως έκανε πίσω το μηχάνημα να τον χτύπησε.

Συλλυπητήρια και κουράγιο στην οικογένειά του.

 

Όλη η επικαιρότητα