Ηλεία

Πύργος: «Έσβησε» το χαμόγελο της Αλεξάνδρας…

Ακούστε το άρθρο

Τα Βυτινέικα και η ευρύτερη περιοχή του Πύργου πενθούν από χθες για τον θάνατο της Αλεξάνδρας Καββαθά που σε ηλικία μόλις 46 ετών έφυγε από την ζωή νικημένη από την επάρατη νόσο.

Ενός νέου ανθρώπου με όρεξη για ζωή που πάλεψε σκληρά με την ασθένειά της τα τελευταία χρόνια, χωρίς να χάσει το χαμόγελο που την συντρόφευε πάντα σε ότι και αν έκανε στη ζωή της.

Όσοι γνώρισαν την Αλέκα, μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για εκείνη, την χαρακτήριζαν ως αληθινά καλό άνθρωπο, δοτική και πολύ εξυπηρετική στη δουλειά της. Η εκλιπούσα είχε αποφοιτήσει από το τμήμα Ιστορίας του Ιονίου Πανεπιστημίου και τα τελευταία χρόνια δούλευε στα ΚΕΠ.

Ήταν παντρεμένη και είχε αποκτήσει τρία παιδιά, τα οποία μαζί με λοιπούς συγγενείς και φίλους θα την οδηγήσουν στην τελευταία της «κατοικία».

Η κηδεία θα τελεστεί αύριο στις 11 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Τρύφωνα στα Βυτινέικα.

Η εφ. «Πατρίς» και το Patrisnews, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στους οικείους της.

Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Πύργου

Με μεγάλη θλίψη αποχαιρετούμε έναν “δικό” μας άνθρωπο. Η Αλεξάνδρα Καββαθά, εργαζόμενη στα ΚΕΠ του Δήμου Πύργου, δεν είναι πλέον κοντά μας. Πάλεψε με δύναμη και θάρρος την ασθένειά της έχοντας πάντα στο πλευρό της την οικογένειά της και την αγάπη όλων των συναδέλφων της.

Η μοίρα όμως είχε άλλα σχέδια για εκείνη…

Η Αλεξάνδρα ήταν μια γυναίκα δοτική και πολύ εξυπηρετική στη δουλειά της. Πάντα με έναν καλό λόγο για όλους, ξεχώριζε για την έμφυτη ευγένειά της και την καλοσύνη του χαρακτήρα της. Το χαμόγελο της θα λείψει απ’ όλους μας. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά της.

Όλη η επικαιρότητα