Ηλεία

Πύργος: Οδυνηρό τέλος για τον 41χρονο Παν. Μούτσο – Έπεσε από τον δεύτερο όροφο κατοικίας

Ακούστε το άρθρο

Οδυνηρό «τέλος» είχε ο 41χρονος Παναγιώτης Μούτσος από τον Πύργο, ο οποίος τα ξημερώματα της Τρίτης έπεσε από τον δεύτερο όροφο της τριώροφης κατοικίας, στην οποία διέμενε στην οδό Μαγνησίας.

Ο άτυχος άνδρας έπεσε πάνω στα κάγκελα της αυλής του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Λίγες ώρες αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του, βυθίζοντας το οικογενειακό και φιλικό του περιβάλλον στο πένθος.

Το χρονικό

Περίπου στις 1:30 τα ξημερώματα ο 41χρονος βρισκόταν στο μπαλκόνι του 2ου ορόφου, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε πάνω στα κάγκελα της περίφραξης με τα πόδια, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του. Η πτώση του 41χρονου έγινε άμεσα αντιληπτή και ειδοποιήθηκαν οι αρχές, οι οποίες βρέθηκαν εσπευσμένα στο σημείο προκειμένου να τον απεγκλωβίσουν και ενώ ο 41χρονος είχε ακόμη τις αισθήσεις του.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας, όπου κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του. Παρά τις προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού να τον κρατήσουν στη ζωή, ο άτυχος άνδρας υπέκυψε στα σοβαρά τραύματά του λίγο πριν τις 8:30 το πρωί.

Άνθρωποι του ΑΤ Πύργου που βρέθηκαν στο σημείο διενεργούν έρευνες προκειμένου να εξακριβώσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το συμβάν, ενώ η νεκροψία/νεκροτομή αναμένεται να δώσει φως στην υπόθεση και αν πρόκειται για ατύχημα ή για κάποια άλλη εκδοχή.

Όλη η επικαιρότητα