WEB tv Ηλεία

Πύργος: Σπαρακτικό το τελευταίο “αντίο” στο 16μηνο βρέφος

Ακούστε το άρθρο

Η τελευταία πράξη της τραγωδίας που σημειώθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στην «καταραμένη» Ε.Ο. Πατρών-Πύργου, στη διασταύρωση των Λαστεϊκων, με τον θάνατο ενός βρέφους μόλις 16 μηνών που συγκλόνισε το πανελλήνιο και την τοπική κοινωνία, γράφτηκε σήμερα στην περιοχή του Σκουροχωρίου στις 6 το απόγευμα, όπου συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν το «αγγελούδι» τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ η υγεία της μητέρας του βρέφους έδειχνε να βελτιώνεται και αναμενόταν να πάρει εξιτήριο προκειμένου να παραστεί στη χειρότερη στιγμή της ζωής της, στην κηδεία του μωρού της, ωστόσο το βράδυ της Δευτέρας υπήρξε επιδείνωση της παρουσιάζοντας οξεία δύσπνοια, γλιτώνοντας ευτυχώς τα χειρότερα. Η επιπλοκή αυτή φαίνεται να προκλήθηκε λόγω σπασμένων πλευρών με αποτέλεσμα να κρίνεται αναγκαία η μεταφορά της στο Ρίο.

Σε παρόμοια κατάσταση φαίνεται πως είναι και ο σύζυγός της, με αποτέλεσμα η κηδεία του παιδιού να γίνει δίχως την παρουσία των γονιών του.

Ακόμα και οι πιο σκληροί, λύγισαν..

Το patrisnews.com εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στους χαροκαμένους γονείς και συγγενείς. Η παραπάνω δημοσίευση ευελπιστούμε να αφυπνίσει τους υπαίτιους. Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε μέσα από την δημοσιοποίηση αυτού του τραγικού γεγονότος, να προσβάλλουμε την μνήμη του νεότερου θύματος μιας διαχρονικής εκατόμβης νεκρών στην εθνική μας καρμανιόλα, που πλήρωσε με τη ζωή του, τις διαχρονικές ευθύνες άλλων..

Όλη η επικαιρότητα