Ελλάδα

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από τον εφιάλτη της φοιτήτριας στη Δάφνη (VIDEO)

Ακούστε το άρθρο

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης βιασμού και απαγωγής της 20χρονης κοπέλας από τον 52χρονο άντρα στη Δάφνη.

Ο άντρας, που κρατούσε δεμένη και φιμωμένη την κοπέλα, της είχε βάλει στο κεφάλι μια κάμερα και μέσω αυτής μετέδιδε live στο Διαδίκτυο τον βιασμό της, όπως γράφει ο Ελεύθερος Τύπος.

Μάλιστα, κάμερες σε φανερά και κρυφά σημεία βρέθηκαν σε όλο το υπόγειο διαμέρισμα της Δάφνης, όπου επί σχεδόν 24 ώρες συνέβαινε το αποτρόπαιο έγκλημα.

Η νεαρή κοπέλα είχε να δώσει σημεία ζωής στο σπίτι της εδώ και δύο ημέρες, με τους γονείς τους να δηλώνουν την εξαφάνιση στο Α.Τ. Ζωγράφου. Η 22χρονη φοιτήτρια είχε επισκεφτεί το διαμέρισμα του 52χρονου που αντιμετώπιζε πρόβλημα όρασης στην οδό Όθωνος στην περιοχή της Δάφνης προκειμένου να του ζητήσει χρήματα που της χρωστούσε για υπηρεσίες καθαριότητας που του είχε προσφέρει. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο δράστης είχε βρει την κοπέλα μέσω αγγελίας που είχε βάλει με την οποία ζητούσε κοπέλα για να του καθαρίζει το σπίτι.

Στην τελευταία της προσπάθεια να πάρει τα λεφτά πήγε στο ημιυπόγειο διαμερίσμα των 30 τ.μ. και κρύβονταν ο χειρότερος εφιάλτης της, καθώς ξαφνικά βρέθηκε ναρκωμένη και βιασμένη. Ο 52χρονος φέρεται να χρησιμοποιούσε και ερωτικά βοηθήματα.

Tο σπίτι ήταν γεμάτο κάμερες συνδεδεμένες με ηλεκτρονικό υπολογιστή προκειμένου ο βιασμός της να μεταδοθεί on line στο διαδίκτυο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης είχε τοποθετήσει κάμερα και στο κεφάλι του για να καταγράφει την κακοποίηση.

Σύμφωνα με την Espresso η κοπέλα βρέθηκε γυμνή και δεμένη σε πολυθρόνα με την κάμερα στο κεφάλι της.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η νεαρή φοιτήτρια, η οποία είναι από την επαρχία και σπουδάζει στην Αθήνα, όπως έγινε γνωστό από αστυνομική πηγή, για να μπορέσει να βγάλει ένα χαρτζιλίκι είχε ανταποκριθεί σε αγγελία του 52χρονου, ο οποίος, με το πρόσχημα ότι έχει πολύ χαμηλή όραση, ζητούσε οικιακή βοηθό για κάποιες μέρες της εβδομάδας.

Στην πρωινή εκπομπή του Ant1 μίλησε τηλεφωνικά και η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, που την ώρα της αστυνομικής επιχείρησης έτυχε να βρίσκεται εκεί. Όπως λέει, είδε τους αστυνομικούς που έσπαγαν την πόρτα με τις βαριοπούλες για να σώσουν το κορίτσι και η ίδια δεν μπορεί να πιστέψει πώς συνέβη αυτό το φρικτό έγκλημα.

Ο 52χρονος είχε νοικιάσει το υπόγειο διαμέρισμα στο τέλος του 2014. «Έχω φρικάρει», είπε η γυναίκα.

Πρωτοφανής περιστατικό – «On line» κακοποίηση φοιτήτριας στη Δάφνη

Πηγή: newsbeast.gr 

Όλη η επικαιρότητα