Ηλεία

Ανδραβίδα: «Δεν μου πλήρωναν τα ενοίκια» – Ομολόγησε ο δράστης του στυγερού φονικού

Δεν έχουν γίνει γνωστές μέχρι στιγμής πολλές λεπτομέρειες από τα όσα είπε στους αστυνομικούς, ούτε για το ποια ήταν τα ακριβή κίνητρά του. Ωστόσο, σύμφωνα με ασφαλείς πηγές, φαίνεται πως ο 60χρονος δράστης, αναφέρθηκε στις οικονομικές συνδιαλλαγές που είχε με τα θύματα...
Ακούστε το άρθρο

Σήμερα το πρωί, μετά και τη μεταφορά του στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας, ο δράστης του στυγερού τετραπλού φονικού στην Ανδραβίδα, με θύματα τον Αρμάντο και την Μαρία Κλότσι, καθώς και τα δύο παιδιά τους, ενός και δύο ετών, προχώρησε σε ομολογία. 

Δεν έχουν γίνει γνωστές μέχρι στιγμής πολλές λεπτομέρειες από τα όσα είπε στους αστυνομικούς, ούτε για το ποια ήταν τα ακριβή κίνητρά του. Ωστόσο, σύμφωνα με ασφαλείς πηγές, φαίνεται πως ο 60χρονος δράστης, αναφέρθηκε στις οικονομικές συνδιαλλαγές που είχε με τα θύματα, τονίζοντας πως δεν ήταν συνεπείς στην καταβολή των ενοικίων και πως του χρωστούσαν αρκετά χρήματα.

Θυμίζουμε πως ο 60χρονος είναι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, στο οποίο διέμενε το άτυχο ζευγάρι με τα παιδιά του.

Το προφίλ του δράστη

Ο 60χρονος Δ.Β., κάτοικος Ανδραβίδας, και πατέρας δύο παιδιών, είναι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού στο οποίο διέμενε η οικογένεια Κλότσι. Μαρτυρίες κατοίκων κάνουν λόγο για έναν άνδρα σκληρό, ο οποίος είχε πολλές φορές στο παρελθόν επιδείξει ακραίες συμπεριφορές. Όπως έγινε γνωστό μάλιστα, ο 60χρονος παλιότερα είχε πυροβολήσει έναν συγχωριανό του άνευ ουσιαστικού λόγου.

Η σύλληψη

Ο δράστης εντοπίστηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής, να οδηγεί ένα μπλε φορτηγάκι Mazda, στην Περιμετρική Οδό της Πάτρας, στο ύψος του Παμπελοννησιακού, έπεσε πάνω σε ένα από τα μπλόκα που είχε στήσει η αστυνομία για τον εντοπισμό του.

Ο 60χρονος συνελήφθη χωρίς να προβάλει οποιαδήποτε αντίσταση. Μέχρι τα ξημερώματα ανακρινόταν από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, όπου σύμφωνα με πληροφορίες δεν παραδεχόταν τις φριχτές πράξεις του. Σήμερα νωρίς το πρωί μεταφέρθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας, όπου τελικά, ομολόγησε το στυγερό έγκλημά του.

Διαβάστε Επίσης

Όλη η επικαιρότητα