Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία Πολιτική

Ανδρέας Νικολακόπουλος: «Ευχαριστώ από καρδιάς – Η εμπιστοσύνη σας… η δύναμή μου»

Ακούστε το άρθρο

Φίλες και φίλου

Αγαπητοί μου Συμπατριώτες

Πριν από λίγο καιρό ζήτησα την συμπαράσταση και την στήριξή σας στη δύσκολη μεγάλη και μεγάλη προσπάθεια που ξεκινούσα, συμμετέχοντας στο  ηλειακό ψηφοδέλτιο της ΝΔ μετά την ιδιαίτερα τιμητική πρόσκληση του Προέδρου μας και νέου πρωθυπουργού της Χώρας Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η ανταπόκρισή σας υπήρξε από την πρώτη στιγμή άμεση και συγκινητική !

Εκδηλώθηκε μέσα από την παρουσία σας δίπλα μου με συναισθήματα αγάπης και εκτίμησης . Τα συναισθήματα αυτά έγιναν την ώρα της κάλπης και «εντολή» για να υπηρετήσω τον τόπο μας  σε μια από τις θέσεις του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ όλες και όλους εσάς που μου δείξατε τη εμπιστοσύνη σας. Σε μια κρίσιμη χρονική συγκυρία που απαιτεί εγρήγορση και ύψιστη πολιτική ευθύνη στην αντιμετώπιση προβλημάτων του τόπου  με θέσατε στην «πρώτη  γραμμή»  ενός διαρκούς αγώνα που σας διαβεβαιώνω ότι θα δώσω με όλες μου τις δυνάμεις και με συνέπεια λόγου και πράξεων απέναντί σας.

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ  πρέπει να γίνει πράξη από την πρώτη κιόλας μέρα και προς αυτή την κατεύθυνση είμαι έτοιμος και αποφασισμένος  με κίνητρο πάντα την δική σας  επιλογή, να παλέψω προασπιζόμενος πάντα τα συμφέροντα του τόπου που γεννήθηκα μεγάλωσα δραστηριοποιούμαι και ζω με την οικογένειά μου. Για την Ηλείας μας!!

 

ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Όλη η επικαιρότητα