Ελλάδα

Αυτός είναι ο «Vor V Zakone» – Τον συνέλαβαν άνδρες της ΔΙ.ΑΣ στην ΚαλλιθέαΣτα χέρια της Αστυνομίας ο «Vor V Zakone» της Γεωργιανής μαφίας – Τον συνέλαβαν στην Καλλιθέα

Στα χέρια της Αστυνομίας ο «Vor V Zakone» της Γεωργιανής μαφίας - Τον συνέλαβαν στην Καλλιθέα.
Ακούστε το άρθρο

Μια ακόμη επιτυχία κατέγραψαν στο ενεργητικό τους οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, που κατά την διάρκεια περιπολίας τους, συνέλαβαν έναν «κλέφτη του νόμου» ή αλλιώς έναν «Vor V Zakone» της Γεωργιανής μαφίας.

Η σύλληψη του 37χρονου έγινε από τους άνδρες της ΔΙ.ΑΣ στα Ολυμπιακά ακίνητα Καλλιθέας στις 15:30 το μεσημέρι της Δευτέρας 6 Δεκεμβρίου.

Όπως προέκυψε σε βάρος του εκκρεμούσαν 7 καταδικαστικές αποφάσεις, ενώ σε επικοινωνία των ανδρών της ΔΙ.ΑΣ με την Ιντερπόλ, αφού αρχικά τον προσήγαγαν στο οικείο τμήμα, προέκυψε πως τον αναζητούν τόσο στη Ρωσία, όσο και στην Γεωργία για συμμετοχή του στην μαφία.

Στην συνέχεια οι άνδρες της ΔΙ.ΑΣ, ενημέρωσαν το τμήμα διαρρηκτών της ασφάλειας Αττικής που τον μετέφερε στην ΓΑΔΑ. Εντύπωση πάντως προκαλεί πως στην επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, ο συντάκτης της έχει παραλείψει να αναφέρει πως οι αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ εντόπισαν και συνέλαβαν τον επικίνδυνο κακοποιό.

Για την ιστορία, μαζί με τον Vor, ήταν και ένας ακόμη άνδρας από την Γεωργία ο οποίος δίνει το παρόν στο αστυνομικό τμήμα Μεταμόρφωσης για διακεκριμένες κλοπές και σύσταση συμμορίας.

Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες του «L&O»

Στα χέρια της Αστυνομίας ο «Vor V Zakone» της Γεωργιανής μαφίας

Πηγή: L&O

Όλη η επικαιρότητα