Ελλάδα

Έγκλημα στα Πατήσια: Βίντεο ντοκουμέντο της 32χρονης λίγο πριν τη δολοφονία

Ακούστε το άρθρο

Βίντεο της 32χρονης εφοριακού λίγα λεπτά πριν δεχτεί τη δολοφονική επίθεση πρόβαλε το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. Τα στελέχη της ασφάλειας έχουν συλλέξει υλικό από βιντεοκάμερες παρακείμενων καταστημάτων που καταγράφουν, όπως όλα δείχνουν την άτυχη γυναίκα να περπατά πλάι στον τοίχο του νεκροταφείου. Λίγη ώρα αργότερα θα βρει τραγικό θάνατο, όταν άγνωστος ως αυτή τη στιγμή, κατάφερε 14 μαχαιριές στο εμπρός και πίσω μέρος του θώρακά της.

«Σοκ» από την δολοφονία της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη – Από την Ηλεία η καταγωγή της (VIDEO)

Ο δολοφόνος σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 είχε αρπάξει την τσάντα της γυναίκας, με όλα της τα προσωπικά αντικείμενα. Το σακίδιο πλάτης που φαίνεται πως έφερε η γυναίκα, ίσως είναι και η αιτία της δολοφονίας. Οι αρχές θεωρούν πολύ πιθανό, ο δράστης να επιχείρησε να ληστέψει την 32χρονη και εκείνη να αντιστάθηκε με αποτέλεσμα να συμβεί το μοιραίο.

Ο πατέρας της δολοφονηθείσας μοιάζει απελπισμένος και ζητά να αποδοθεί δικαιοσύνη. “Ορκίζομαι στον τάφο του παιδιού μου και στη μνήμη του παιδιού μου, ότι αυτόν που ευθύνεται θα τον σκοτώσω. Να βγει σήμερα το ΣΔΟΕ και να πει τι υποθέσεις είχε το κορίτσι στα χέρια του” φαίνεται να δηλώνει στην τηλεοπτική κάμερα.

Πηγή: news247.gr 

Όλη η επικαιρότητα