Το Καπελέτο αποχαιρετά τον 80χρονο Ηλία Ηλιόπουλο – Ένας νεκρός ακόμα σε… «νεκρό» δρόμο

ΘΥΜΑ ΤΡΟΧΑΙΟΥ ΤΗΝ Μ. ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΗΝ ΕΟ ΠΑΤΡΩΝ ΠΥΡΓΟΥ

Υπέκυψε στα τραύματά ο 80χρονος δικυκλιστής που είχε εμπλακεί σε τροχαίο το μεσημέρι της Μ. Πέμπτης που σημειώθηκε στην καρμανιόλα της ΕΟ Πατρών-Πύργου στο ύψος του Καπελέτου.

Πρόκειται για τον συνταξιούχο Ηλία Ηλιόπουλο, άνθρωπο αγαπητό στο χωριό, νοικοκύρη για τον οποίο όλοι μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια. Ο Ηλίας τα τελευταία χρόνια είχε φύγει από την Αθήνα όπου συνεχίζουν να ζουν τα δύο του παιδιά και διέμενε στο αγαπημένο του χωριό το Καπελέτο μαζί με την γυναίκα του Ειρήνη. Πριν από περίπου 10 ημέρες ο Ηλίας είχε χάσει αγαπημένο του συγγενικό του πρόσωπο.

Στο δρόμο καρμανιόλα

Ο 80χρονος οδηγούσε μηχανάκι και λίγο μετά  τις τρεις το μεσημέρι της Μ. Πέμπτης συνέβη το μοιραίο. Με το δίκυκλό του και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες συγκρούστηκε με ΙΧ επιβατηγό με αποτέλεσμα ο ηλικιωμένος να πέσει στο πρόσθιο μέρος του αυτοκινήτου και να τραυματιστεί σοβαρά.

Κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και άμεσα μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. Βάρδας και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Πατρών. Λίγες ώρες αργότερα και παρά τις προσπάθειες των γιατρών ο τραυματίας έχασε τη μάχη με τον θάνατο.

Η συντακτική ομάδα της εφ. «Πατρίς» και του Patrisnews, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του θανόντος.

(φωτο: ο. Ιωάννης Κούγιας)