Ζώα

Οινόη: Σοβαρός τραυματισμός ποδηλάτη από επίθεση σκύλου

Ακούστε το άρθρο

Σοβαρά τραυματίστηκε χθες το πρωί ένας 62χρονος στην τοπική κοινότητα Οινόης του δήμου Ήλιδας, μετά από επίθεση που δέχτηκε από σκύλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 62χρονος έκανε βόλτα χθες το πρωί με το ποδήλατό του στο χωριό όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες δέχτηκε επίθεση από σκύλο.

Αν και στην Οινόη έχουν συγκεντρωθεί πολλά αδέσποτα σκυλιά, στην προκειμένη περίπτωση ο σκύλος είναι ιδιόκτητος και παραμένει άγνωστο πώς ξέφυγε από τον ιδιοκτήτη του. Το αποτέλεσμα όμως στην προκειμένη περίπτωση είναι ο σοβαρός τραυματισμός του άτυχου άνδρα.

Ο σκύλος φέρεται ότι όρμησε στον άνδρα, με αποτέλεσμα ο 62χρονος να χάσει την ισορροπία του και να πέσει από το ποδήλατό του στο οδόστρωμα. Εξαιτίας της πτώσης χτύπησε στο κεφάλι του και στο πρόσωπο, αλλά και στο χέρι του. Αμέσως μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας στο Σιμόπουλο όπου και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και έγιναν τα πρώτα ράμματα και εν συνεχεία κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, καθώς ο 62χρονος πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική εξέταση.

Φυσικά το περιστατικό έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στο χωριό και καλούνται όλοι οι ιδιοκτήτες σκύλων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με τα κατοικίδιά τους, γιατί από τη μια στιγμή στην άλλη μπορεί να προκληθεί μεγάλο κακό, ενώ είναι θαύμα που ο 62χρονος δεν έχασε την ζωή του.

Όλη η επικαιρότητα