Ηλεία

Κ. Σαμικό: 69χρονος αυτοπυροβολήθηκε με κυνηγετικό όπλο

Ακούστε το άρθρο

Τραγικός ήταν ο επίλογος με τον οποίο έδωσε τέλος στη ζωή του το μεσημέρι της Τετάρτης, ένας 69χρονος κάτοικος της περιοχής του Κάτω Σαμικού του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, ο οποίος αυτοπυροβολήθηκε με κυνηγετικό όπλο εντός της οικίας του όπου διέμενε μόνος του, πιθανότατα εξαιτίας των χρόνιων προβλημάτων υγείας που τον ταλαιπωρούσαν και χειροτέρευαν ολοένα και περισσότερο το τελευταίο διάστημα.

Στο πένθος βυθίστηκε τόσο η οικογένεια του 69χρονου Γ.Κ., όσο και η τοπική κοινότητα στην οποία ζούσε όλα αυτά τα χρόνια, όπου σοκαρισμένοι αναρωτιούνται τους λόγους που οδήγησαν τον 69χρονο στην πράξη αυτή.

Λόγω του βεβαρημένου ιατρικού ιστορικού του που το τελευταίο διάστημα δεν του επέτρεπε να ζει όπως επιθυμεί την καθημερινότητά του, ο 69χρονος παρέμενε στην οικεία του.

Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε στην οικεία του και άμεσα έσπευσαν στο σημείο οι αστυνομικές αρχές και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο και τον μετέφερε στο Γ.Ν. Πύργου όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Έρευνα ως προς τα αίτια που οδήγησαν τον άτυχο άνδρα στην αποτρόπαια αυτή πράξη πραγματοποιούν οι Αστυνομικές Αρχές.

Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι

Ομολογουμένως κανείς δε θα περίμενε πως μια μέρα όπως όλες οι άλλες έμελλε να βαφτεί «μαύρη». Απομονωμένος το τελευταίο διάστημα, ο 69χρονος αιφνιδίασε τους πάντες με την πράξη του. Σύμφωνα με τους κατοίκους, ήταν ένας ήσυχος άνθρωπος που δεν είχε να του προσάψει κανείς τίποτα και ο οποίος είχε απομονωθεί από όλους λόγω των προβλημάτων υγείας του, ωστόσο η πράξη του δημιουργεί ένα αναπάντητο «γιατί».

Ο χαρακτήρας του

Παρότι δεν είχε καταφέρει να δημιουργήσει δική του οικογένεια, ο 69χρονος αποτέλεσε υπόδειγμα εργατικού ανθρώπου. Ήταν συνταξιούχος υπάλληλος της Διεύθυνσης Γεωργίας της Περιφέρειας και αγαπητός σε αρκετό κόσμο. Αρκετά συχνά βρισκόταν στην γενέτειρά του το Ρίσοβο Ηλείας, όπου και περνούσε αρκετό χρόνο. Ήταν περήφανος άνθρωπος και μαχητής της ζωής μέχρι και την τελευταία του πνοή.

Η κηδεία

Το τελευταίο αντίο θα έχουν την ευκαιρία να πουν στον 69χρονο συγγενείς και φίλοι σήμερα, με την κηδεία του να είναι προγραμματισμένη για τις 11:00 π.μ. σήμερα στον Ιερό Ναό  Aγίας Μαύρας (Κοιμητήριο) Καλλικώμου.

Ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Βαρουξή εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Όλη η επικαιρότητα