Ηλεία

Λύση για την οικογένεια στη Νέα Μανωλάδα – Άμεση ανταπόκριση Απ. Κατσιφάρα

Ακούστε το άρθρο

Προσωρινή λύση για την οικογένεια από τη Νέα Μανωλάδα που έμεινε άστεγη, εξαιτίας της πυρκαγιάς που κατέστρεψε το σπίτι της, δίνει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας μετά την παρέμβαση του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα.

Στο δρόμο επταμελής οικογένεια με τρία ανήλικα παιδιά στη Νέα Μανωλαδα: Η ζωή τους έγινε στάχτη… (VIDEO – PHOTOS)

Η οικογένεια θα στεγαστεί προσωρινά σε κοντέινερ, κάτι που θα γίνει τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Πιο συγκεκριμένα το βράδυ της Τετάρτης ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ.  Απόστολος Κατσφιράρας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών Γιώργο Δέδε, προκειμένου να εξασφαλιστεί προσωρινά κατάλυμα για την επταμελή οικογένεια που έμεινε άστεγη , όταν έπιασε φωτιά το σπίτι της στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας.

Χθες το πρωί ο κ. Κατσιφάρας απέστειλε και σχετική επιστολή στον κ. Δέδε, οπότε και δρομολογήθηκε άμεσα η αποστολή κοντέινερ ώστε τις ημέρες των εορτών η άτυχη οικογένεια να βρει στέγη.

«Είναι καθήκον και ευθύνη μας να διασφαλίσουμε την οικογενειακή στέγη. Η μοίρα επιφύλαξε τραγικό γεγονός σε μια οικογένεια που δεν μπορεί να μας αφήσει αδιάφορους. Ο Περιφερειάρχης και όλοι οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι θα σταθούμε στο πλευρό της δοκιμαζόμενης οικογένειας. Η ανταπόκριση του Γενικού Γραμματέα ήταν άμεση. Αυτό δείχνει ότι η συνεργασία φέρνει αποτελέσματα», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας.

Υπενθυμίζεται ότι στο σπίτι που κάηκε διέμενε ο κ. Ηλίας Αρβανιτάκης με την σύζυγο και τα τρία ανήλικα παιδιά τους, η μητέρα του που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και ο αδελφός του.

Όλη η επικαιρότητα