WEB tv Ηλεία

Μακρίσια: Νεκρή ηλικιωμένη που την τσίμπησαν σφήκες

Είναι πιθανό η γυναίκα να είχε αλλεργία στα συγκεκριμένα έντομα...
Ακούστε το άρθρο

Νεκρή εντοπίστηκε το απόγευμα της περασμένης Τρίτης μια 67χρονη γυναίκα στην εξοχική της κατοικία, στην περιοχή των Μακρισίων του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων.

Η άτυχη γυναίκα είχε μεταβεί από την Αθήνα, όπου διαμένει μόνιμα, στα Μακρίσια για τις καλοκαιρινές της διακοπές και εκτελούσε εργασίες καθαριότητας στο εξοχικό της προκειμένου να υποδεχθεί ενόψει Δεκαπενταύγουστου και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της.

Την ώρα που καθάριζε, φαίνεται πως εντόπισε μια σφηκοφωλιά και στην προσπάθειά της να την απομακρύνει δέχθηκε αλλεπάλληλα τσιμπήματα από σφήκες, τα οποία της προκάλεσαν αλλεργικό σοκ, κάτι που μαρτυρά το γεγονός, ότι δίπλα της βρέθηκε αμμωνία και αντιαλλεργικά χάπια.

Την 67χρονη εντόπισε το βράδυ της ίδιας ημέρας συγγενικό της πρόσωπο, το οποίος κάλεσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που τη μετέφερε στο νοσοκομείο Κρεστένων όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Η σορός της μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών για τη διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της.

Όλη η επικαιρότητα