Ηλεία

Μοναχικό τέλος για 44χρονο από το Λάλα – Βρέθηκε απαγχονισμένος

Ο 44χρονος ζούσε μόνος του στο χωριό, καθώς οι γονείς του έχουν φύγει από τη ζωή και τα αδέλφια του διαμένουν μόνιμα εκτός Ηλείας.
Ακούστε το άρθρο

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία του Λάλα στο άκουσμα του θανάτου του 44χρονου Α.Γ. ο οποίος προχθές το πρωί εντοπίστηκε απαγχονισμένος σε αποθήκη πλησίον του σπιτιού του και ενώ από την περασμένη Παρασκευή δεν είχε δώσει σημεία ζωής, γεγονός που ανησύχησε τους συγχωριανούς του που άρχισαν να τον ψάχνουν.

Ο 44χρονος ζούσε μόνος του στο χωριό, καθώς οι γονείς του έχουν φύγει από τη ζωή και τα αδέλφια του διαμένουν μόνιμα εκτός Ηλείας, ενώ όσοι τον γνώριζαν μιλούσαν για έναν μοναχικό μεν άνθρωπο ο οποίος ωστόσο ήταν ιδιαίτερα ήσυχος και εργατικός, κάνοντας ό,τι δουλειά έβρισκε προκειμένου να εξασφαλίσει το μεροκάματο και να ικανοποιήσει τις βασικές του ανάγκες

Τον βρήκε ο μελισσοκόμος από την Αθήνα…

Το πρωί της περασμένης Δευτέρας μελισσοκόμος που μένει στην Αθήνα αλλά κατάγεται από το Λάλα και έρχεται αρκετά συχνά στην περιοχή για επαγγελματικούς λόγους έψαξε να τον βρει προκειμένου να του προσφέρει εργασία, όπως συνήθιζε να κάνει κάθε φορά που ερχόταν στην Ηλεία.

Αφού πρώτα, τον αναζήτησε στο σπίτι του και δεν τον βρήκε, έψαξε στην μικρή αποθήκη που βρισκόταν λίγα μέτρα μακριά από την οικία που διέμενε μόνιμα ο 44χρονος και τότε ήρθε κατάματα με την τραγική αλήθεια, αντικρίζοντας τον νεκρό και κάλεσε αμέσως την Αστυνομία η οποία βρέθηκε στο σημείο.

Τρεις με τέσσερις μέρες νεκρός

Οι Αστυνομικές Αρχές που εξέτασαν τον χώρο προκειμένου να διακριβώσουν τα ακριβή αίτια του θανάτου του 44χρονου, απέκλεισαν από την πρώτη στιγμή το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και μετά την διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής αποδείχτηκε ότι ο θάνατος του 44χρονου προήλθε από τον απαγχονισμό του.

Μάλιστα, η κατάσταση στην οποία βρέθηκε η σορός του, οδηγεί στην εκτίμηση πως ο θάνατος του επήλθε περίπου 3-4 ημέρες από τη στιγμή του εντοπισμού του.

«Βασανισμένο παιδί από τα γεννοφάσκια του»

Η είδηση του θανάτου του Α.Γ. έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία στο Λάλα, με τους συγχωριανούς του, να τον αποχαιρετούν μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης με αναρτήσεις ενδεικτικές της κατάστασης της οποίας βίωνε ο 44χρονος άνδρας.

«Αισθάνομαι την ανάγκη να μας πω πόσο καλό παιδί ήταν ο Α., πόσο φιλότιμο παιδί, πόσο ευγενικό, πόσο μόνο του και πόσο βασανισμένο από τα γεννοφάσκια του. Το πρώτο του μπάνιο, το έκανε στο σπίτι μου με τη μάνα μου, έπειτα από ένα σημείωμα που του έδωσε ο δάσκαλος. Οι γονείς του ήταν μεγάλοι άνθρωποι με πολλά προβλήματα. Ο Α. ήταν ακόμη ένα παιδί, δεν μεγάλωσε ποτέ.

Ήταν το παιδί της γειτονιάς μας, μεγαλώσαμε όλοι μαζί άλλα εκείνος δε μπόρεσε ποτέ να μεγαλώσει και να υψώσει ανάστημα» έγραψε μια συγχωριανή του. «Ας αναπαύσει ο θεός τη ψυχούλα του και να έχει καλό παράδεισο γιατί εκεί βρίσκεται πλέον μαζί με τους αγγέλους…» είναι ένα ακόμα μήνυμα για τον αδικοχαμένο Α.Γ., ενώ άνδρας που τον γνώριζε και είχε συνεργαστεί μαζί τους σε διάφορες εργασίες ανέφερε: «Ο Θεός να τον αναπαύσει. Με είχε βοηθήσει αρκετές φορές σε δουλειές. Εργατικός, τίμιος, καλόψυχος τότε παραπονιόταν για την μέση του. Λυπάμαι πάρα πολύ, κρίμα».

«Ο θεός να αναπαύσει την ψυχούλα του!!!! Όταν εμείς ως άνθρωποι δεν είμαστε πλήρεις…… από προσφορά, αγάπη, φιλανθρωπία, συμπόνια… πως θα δώσουμε στον συνάνθρωπο μας… συγχωριανό μας; Ο Α. σήμερα… και άλλοι που έφυγαν πριν από αυτόν… μοναχικοί, κτλ. κτλ. μας δίνουν την ευκαιρία να αποκτήσει ο καθένας μας… έστω και λίγο συναίσθηση…» ανέφερε μια ακόμα συγχωριανή του.

Όλη η επικαιρότητα