Ηλεία

Νέα απόπειρα αρπαγής ανηλίκου στην Ηλεία – Αναστάτωση στην Κάτω Παναγιά

Απόπειρα αρπαγής ανηλίκου έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της Κάτω Παναγιάς στην Κυλλήνη ενώ δεκάδες αναρτήσεις έγιναν αμέσως στα κοινωνικά δίκτυα από κατοίκους της περιοχής για να ενημερώσουν για το λευκό βαν χωρίς πινακίδες που κυκλοφορεί και αποτελεί κίνδυνο για ανηλίκους.

Την περιπέτειά του εξιστόρησε σοκαρισμένος στους γονείς του ο εννιάχρονος οι οποίοι και ενημέρωσαν το ΑΤ Ανδραβίδας Κυλλήνης.

Ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Κυλλήνης Αντώνης Σοφιανός μίλησε στην «Πατρίς» και εξιστόρησε την περιπέτεια που έζησε ο μικρός γείτονάς του, όπως προφανώς την άκουσε από τους γονείς του.

«Κάτω Παναγιά, ώρα 10 το πρωί και ο εννιάχρονος κάνει βόλτες με το πατίνι του ελάχιστα μέτρα έξω από το σπίτι του, στον έρημο ασφαλτωμένο δρόμο στην «πάνω γειτονιά». Στην περιοχή υπάρχουν αρκετά σπίτια κάποια από αυτά κλειστά.

Ξαφνικά μπροστά στον εννιάχρονο εμφανίζεται ένα λευκό φορτηγάκι τύπου βαν χωρίς πινακίδες του κλείνουν το δρόμο και από το όχημα κατεβαίνουν τρεις μελαμψοί άνδρες με αλυσίδες στο λαιμό και κινούνται προς το μέρος του. Κάτι του λένε αλλά ο μικρός χωρίς να χάσει την ψυχραιμία του αφήνει το πατίνι και φωνάζοντας έτρεξε προς την αυλή του σπιτιού του. Η μητέρα του αμέσως βγήκε από το σπίτι και ο μικρός πέφτει στην αγκαλιά της. Αμέσως σοκαρισμένος της λέει ότι κάποιοι προσπάθησαν να τον απαγάγουν.

Ο δημοτικός σύμβουλος Αντώνης Σοφιανός εξιστορεί την περιπέτεια που έζησε ο μικρός

Το λευκό βαν χωρίς πινακίδες φυσικά είχε εξαφανιστεί. Οι γονείς του μικρού έχουν ενημερώσει το ΑΤ Ανδραβίδας Κυλλήνης για τον συμβάν, ενώ σύμφωνα με τον Αντώνη Σοφιανό το παιδί είναι σοκαρισμένο. Η Αστυνομία διεξάγει έρευνα για το περιστατικό.

Όλη η επικαιρότητα