Ηλεία

Νέα επίθεση αδέσποτου στην Αμαλιάδα!

Ακούστε το άρθρο

ΕΝΑΣ 80ΧΡΟΝΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ «ΘΥΜΑ» ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ – ΤΟΝ ΔΑΓΚΩΣΕ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

Νέα επίθεση έγινε χθες το πρωί από αδέσποτο σκύλο στο κέντρο της Αμαλιάδας, αυτή τη φορά σε έναν 80χρονο, ο οποίος κατέληξε στο έδαφος, με δάγκωμα στο ένα του πόδι. Ένα περιστατικό, μόλις δύο μέρες μετά από τον τραυματισμό ενός πατέρα ενός κοριτσιού 16 μηνών, οι οποίοι δέχτηκαν επίθεση στην κεντρική πλατεία.

Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 11 το πρωί επί της οδού Ερμού, κοντά στην πλατεία του δημαρχείου. Ο 80χρονος κ. Γιώργος Λυκούρεσης περπατούσε, όταν ξαφνικά βρέθηκε δίπλα του ένα αδέσποτο σκυλί, το οποίο τον δάγκωσε στο πόδι και λόγω του μεγάλου του όγκου τον έριξε στο έδαφος με την πλάτη. Το ευτύχημα ήταν ότι ο κ. Λυκούρεσης κατάφερε και δεν χτύπησε πέφτοντας στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

«Περπάταγα και ξαφνικά ήρθε δίπλα μου ένα τεράστιο σκυλί και μου άρπαξε το πόδι. Τα έχασα. Δεν το έχω ξαναπάθει αυτό το πράγμα. Ήταν ένα λευκό, τεράστιο και βαρύ σκυλί και με έριξε κάτω και πήγε να έρθει και πάνω στο πρόσωπό μου. Ευτυχώς ήρθαν γρήγορα τέσσερα άτομα που είδαν τι συνέβαινε και άρχισαν να το διώχνουν για να φύγει από πάνω μου.

Σοκαρίστηκα. Κάτι πρέπει να γίνει. Δεν ξέρω από που μου ήρθε έτσι ξαφνικά. Πρέπει να υπάρξει μέριμνα. Θα μπορούσα να είχα χτυπήσει σοβαρά…», είπε μιλώντας στην εφ. «Πατρίς» ο κ. Λυκούρεσης.

Ο 80χρονος πήγε σε ιδιώτη γιατρό για να τον εξετάσει και έλαβε τις πρώτες βοήθειες και επέστρεψε σπίτι του.

Όλη η επικαιρότητα