Ηλεία

Νέα «κρούσματα» ιερόσυλων σε Ωλένη και Μαγούλα

Άγνωστοι χτύπησαν στον Ιερό Ναό Νικολάου Ωλένης και στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων Μαγούλας αποκομίζοντας συνολικό όφελος 2.500 χιλιάδων ευρώ!
Ακούστε το άρθρο

Δύο νέα «κρούσματα» ιεροσυλίας σε εκκλησίες προκαλεί εκ νέου αναστάτωση στην Ηλεία, αφού μετά την κλοπή στο χρηματοκιβώτιο του Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου του Πύργου και τις διαρρήξεις στα κοιμητήρια Λευκοχωρίου και Μυρσίνης, την περασμένη Πέμπτη, άγνωστοι χτύπησαν στον Ιερό Ναό Νικολάου Ωλένης και στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων Μαγούλας αποκομίζοντας συνολικό όφελος 2.500 χιλιάδων ευρώ!

Στην πρώτη περίπτωση, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, οι δράστες παραβίασαν την κεντρική πόρτα της εκκλησία και εισήλθαν στο εσωτερικό της, μιας και όταν πήγε η νεωκόρισσα χθες το πρωί να ανοίξει, η πόρτα άνοιξε αμέσως εμφανίζοντας σημάδια παραβίασης και αφαίρεσαν από το παγκάρι και τα συρτάρια περίπου το ποσό των 2 χιλιάδων ευρώ.

Στη δεύτερη περίπτωση, φαίνεται πως οι δράστες παραβίασαν τόσο την πόρτα όσο και το παγκάρι με κατσαβίδι και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, αφαίρεσαν το ποσό των 500 ευρώ.

Όλη η επικαιρότητα