Lifestyle

Ο Χρήστος Λούλης και η Εμιλυ Κολιανδρή με τα παιδιά τους στο Λονδίνο – Το άλμπουμ των διακοπών του Πάσχα

Οι διακοπές του Πάσχα βρήκαν τον Χρήστο Λούλη και την Εμιλυ Κολιανδρή στο Λονδίνο με τα δύο τους παιδιά!
Ακούστε το άρθρο

Οι διακοπές του Πάσχα βρήκαν τον Χρήστο Λούλη και την Εμιλυ Κολιανδρή στο Λονδίνο με τα δύο τους παιδιά και οι φωτογραφίες που δημοσίευσαν στο Instagram ενθουσίασαν τους διαδικτυακούς φίλους.

Το ζευγάρι έχει ένα φανατικό κοινό που ακολουθεί κάθε βήμα τους, καλλιτεχνικό και μη, ενώ στο Instagram δεν είναι λίγοι οι followers τους. Αν και οι δυο τους διατηρούν ενεργά προφίλ στο Instagram, φροντίζουν να μην εκθέτουν την προσωπική τους ζωή.

Κρατούν ισορροπίες και δημοσιεύουν επιλεκτικά φωτογραφίες από την καθημερινότητα με τα παιδιά τους, όπως έκαναν και τώρα.

Ο Χρήστος Λούλης και η Εμιλυ Κολιανδρή με τα παιδιά τους στο Λονδίνο – Το φωτογραφικό άλμπουμ από τις διακοπές του Πάσχα

Για τις διακοπές του Πάσχα ο Χρήστος Λούλης, η Εμιλυ Κολιανδρή και τα δύο τους παιδιά απόλαυσαν ξέγνοιαστες ημέρες στο Λονδίνο με τις φωτογραφίες στο Instagram να αποδεικνύουν πως ήταν σωστή η επιλογή τους.

Φωτογραφία:Instagram/@ emilykoliandri
Φωτογραφία:Instagram/@ emilykoliandri

Σε συνέντευξή της στο Bovary.gr, η Εμιλυ Κολιανδρή είχε δηλώσει μεταξύ άλλων: « Η διάθεσή μας, προτού καν έρθουν στη ζωή μας τα παιδιά, ήταν να είμαστε πολύ ανοιχτοί, να τα ακούμε, να τους χαρίσουμε έναν κόσμο μη συνηθισμένο –δεν είναι συνηθισμένη η δουλειά μας. Μπορεί να μην είμαστε και οι δύο στα παιδικά γενέθλια αλλά θα πηγαίνουμε σε πολλές παραστάσεις, θα τους ανοίξουμε τα φτερά…»

Φωτογραφία:Instagram/@ emilykoliandri
Φωτογραφία:Instagram/@ emilykoliandri

Πηγή: bovary.gr

Όλη η επικαιρότητα