ΕΠΣ Ηλείας

Πανηλειακός: «Ο κόσµος να αποτελέσει τον 12ο παίκτη µας!»

Έκκληση σε όλη τη φίλαθλη Ηλεία, να σταθεί δίπλα στην οµάδα, έκαναν χθες, ο πρόεδρος, ο προπονητής και οι αρχηγοί των «ερυθρόλευκων» του Πύργου, µε αφορµή τον αυριανό «τελικό» αγώνα µπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική, κόντρα στον Παλληξουριακό!
Ακούστε το άρθρο

Με αφορμή τον Κυριακάτικο αγώνα μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική κόντρα στον Παλληξουριακό (όπου τελικά θα ξεκινήσει στις 4 μ.μ.), ο πρόεδρος του Πανηλειακού Κώστας Ντάβαρης, ο προπονητής των ερυθρόλευκων Ανδρέας Τρυφωνόπουλος, ο αρχηγός της ομάδας, Γιάννης Κολόκας, και οι παίκτες Δημήτρης Τσίγκρηλας και Λάμπης Μπάλλας, παραχώρησαν χθες συνέντευξη Τύπου στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου της Συντριάδας.

Α.Τρυφωνόπουλος (Προπονητής):

«Έχουμε μπροστά μας δύο τελικούς»

Πρώτος τον λόγο πήρε ο προπονητής του Πανηλειακού, Ανδρέας Τρυφωνόπουλος ο οποίος δήλωσε: «Ο Πανηλειακός είναι ζωντανός και στην διεκδίκηση της ανόδου στην Γ΄ Εθνική και θέλουμε τον κόσμο κοντά μας. Έχουμε κάνει έναν μεγάλο αγώνα μέχρι τώρα και στο κρισιμότερο παιχνίδι κατ’ εμέ, αυτό της Κυριακής με τον Παλληξουριακό, θέλουμε τον κόσμο κοντά μας. Ο κόσμος που αγαπάει πραγματικά τον Πανηλειακό να δείξει με τον τρόπο του την αγάπη του. Ποιος είναι ο τρόπος; Γεμίζοντας το γήπεδο την Κυριακή… Ο Παλληξουριακός είναι μια πολύ καλή ομάδα αλλά εμείς την Κυριακή θα είμαστε ακόμα καλύτεροι».

Κ. Ντάβαρης (Πρόεδρος):

«Ο κόσμος της Ηλείας να αποτελέσει τον 12ο παίκτη μας»!

Ο πρόεδρος του Πανηλειακού Κώστας Ντάβαρης αναφέρθηκε στο Κυριακάτικο ματς, λέγοντας: «Μετά από δύο αγωνιστικές ο Πανηλειακός είναι αήττητος και την Κυριακή με τον Παλληξουριακό είναι ο πρώτος τελικός για μας. Πρέπει να κερδίσουμε. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, να είναι ο 12ος παίκτης της ομάδας. Ο Πανηλειακός είναι το βαρύ όνομα του ομίλου, με μεγάλη ιστορία και εκπροσωπεί μια πόλη, ενώ οι άλλες ομάδες εδρεύουν σε χωριά. Πρέπει να γεμίσουμε το γήπεδο και ουσιαστικά να τους καταπιούμε! Ο κόσμος να βοηθήσει ώστε ο Πανηλειακός να πάει στις εθνικές κατηγορίες. Να δώσει φτερά στους παίκτες. Δεν μας ενδιαφέρει τίποτε άλλο την Κυριακή, από το να κερδίσουμε, και καλούμε τον κόσμο να μας βοηθήσει ώστε να πάρουμε τη νίκη».

Γιαν. Κολόκας, Δ. Τσίγκρηλας, Λ. Μπάλλας:

«Ελάτε κοντά μας για να καταφέρουμε τον μεγάλο μας στόχο της ανόδου»

Από πλευράς παικτών o αρχηγός Γιάννης Κολόκας και ο Δημήτρης Τσίγκρηλας τόνισαν: «Προερχόμαστε από ένα δύσκολο παιχνίδι με το Γύθειο. Η εμφάνισή μας δεν ήταν πολύ καλή, αλλά αποκομίσαμε τον βαθμό και συνεχίζουμε. Βλέπουμε το ματς της Κυριακής ως τελικό και καλούμε τον κόσμο να ενώσουμε το πάθος μας και να καταφέρουμε τους 3 πολύτιμους βαθμούς. Κινητήριος δύναμη και στα μπαράζ ήταν ο κόσμος μας και γι’ αυτό ζητάμε ξανά να δώσει βροντερό «παρών», ώστε να μας δώσει ώθηση να πάρουμε τους 3 βαθμούς».

Ο «βενιαμίν» της βασικής 11άδας, ο ταλαντούχος Λάμπης Μπάλλας, ανέφερε από την πλευρά του:

«Είναι δύσκολη η διαδικασία των μπαράζ αλλά έχουμε την ομάδα και τις ικανότητες να τα καταφέρουμε. Μπορούμε να τα καταφέρουμε, αυτή είναι η θέληση και αυτό λέει η καρδιά καθενός από εμάς. Θέλουμε πολύ να ανεβεί η ομάδα στην Γ΄ Εθνική και με τον κόσμο δίπλα μας πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Τα εισιτήρια του αγώνα…

Τα εισιτήρια κοστίζουν 5 και 10 ευρώ, ενώ το κόστος του εισιτηρίου για τις γυναίκες είναι 5 ευρώ. Τα παιδιά θα εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν.

Όλη η επικαιρότητα