Αχαϊα

Πάτρα: «Έσβησε» ξαφνικά 68χρονος – Η οικογενειακή τραγωδία και το παιδί που… έμεινε ορφανό

Κατέρρευσε αφήνοντας την τελευταία του πνοή, την ώρα που βρισκόταν μέσα στο κρεοπωλείο του - Οι απώλειες που τον σημάδεψαν και το 14χρονο παιδί που βρέθηκε χωρίς οικογένεια από τη μια στιγμή στην άλλη
Ακούστε το άρθρο

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Πάτρας, ύστερα από τη θλιβερή είδηση ότι ένας κρεοπώλης γνωστός στην περιοχή «έφυγε» μέσα στο κατάστημα του χθες το απόγευμα. Πίσω από αυτό όμως κρύβεται η ιστορία μιας οικογενειακής τραγωδίας, με ένα παιδί μόλις… 14 ετών να μένει ορφανό αυτή τη στιγμή.

Τραγική ειρωνεία αποτέλεσε ο χαμός του 68χρονου κρεοπώλη  Γιώργου Δραβήλα, ο οποίος ήταν το τρίτο μέλος μιας… τετραμελούς οικογένειας που έχασε απροδόκητα τη ζωή του.

Το θλιβερό περιστατικό έλαβε χώρα  στο κατάστημα  που διατηρούσε στην περιοχή Ταραμπούρα της Πάτρας, όταν κατέρρευσε ξαφνικά πιθανότατα από ανακοπή καρδιάς.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόορ του ΕΚΑΒ, με τους διασώστες να προσπαθούν με ΚΑΡΠΑ να τον επαναφέρουν, ήταν όμως ήδη αργά. Μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Προτού φύγει από τη ζωή, ο 68χρονος είχε βιώσει δύο σημαντικές απώλειες στη ζωή του. Ειδικότερα, το πρώτο «χτύπημα» της μοίρας ήρθε πριν από μερικά χρόνια όταν το 17χρονο παιδί του σκοτώθηκε σε τροχαίο. Λίγα χρόνια αργότερα -και συγκεκριμένα πριν από επτά μήνες- έχασε και την 60χρονη σύζυγό του από κορωνοϊό, μένοντας μόνος με το ανήλικο παιδί του.

Ωστόσο, η μοίρα για αυτή την οικογένεια δεν φαίνεται να είχε ευνοϊκά σχέδια… Ξαφνικά χθες απεβίωσε και ο 68χρονος με αποτέλεσμα ένα ανήλικο παιδί τώρα να μένει πίσω, χωρίς οικογένεια.

Όλη η επικαιρότητα