Ηλεία

Πύργος: Άνδρας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε διαμέρισμα

Ακούστε το άρθρο

Μαύρη και όχι Μεγάλη ήταν η Τετάρτη για μια οικογένεια στον Πύργο, η οποία βρήκε τον 41χρονο συγγενή της νεκρό στο διαμέρισμά του στην οδό Μανωλοπούλου. Αρχές και μέλη της οικογένειάς του τον βρήκαν χωρίς αισθήσεις και παρά τις προσπάθειες νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού δεν κατάφερε να σωθεί.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο 41χρονος Γ.Λ. που ζούσε μόνος σε διαμέρισμα στην οδό Μανωλοπούλου, τη στιγμή που βρισκόταν καθοδόν προς μέλος της οικογένειάς του για να δειπνήσουν μαζί ένιωσε έντονη αδιαθεσία, με αποτέλεσμα να ειδοποιήσει το συγγενικό του κύκλο και να τους ενημερώσει τόσο για την υγεία του όσο και για την επιστροφή του στο σπίτι του.

Όπως ήταν λογικό, τα μέλη της οικογένειάς του γεμάτα ανησυχία ξεκίνησαν εσπευσμένα να πάνε προς το σπίτι του, ενώ παράλληλα καλούσαν στο κινητό του για να δουν αν είναι καλά, χωρίς ωστόσο να απαντά ο 41χρονος. Φθάνοντας στο σημείο, κάλεσαν άμεσα τις αρχές προκειμένου να δώσουν το παρόν και να ανοίξουν την κεντρική είσοδο της πολυκατοικίας. Αφού έγινε αυτό, ανέβηκαν στον όροφο που βρισκόταν ο άτυχος άνδρας και βρήκαν την πόρτα του διαμερίσματος ανοιχτή και τον ίδιο πάνω στον καναπέ αναίσθητο.

Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον 41χρονο και τον μετέφερε εσπευσμένα στη Νοσηλευτική Μονάδα Πύργου. Τόσο οι διασώστες πριν αλλά και κατά τη διάρκεια της διαδρομής προς το νοσοκομείο με συνεχείς προσπάθειες ανάνηψης, όσο και το ιατρικό προσωπικό, κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες που ωστόσο δεν βρήκαν αντίκρισμα και ο 41χρονος κατέληξε.

Η σορός του άτυχου άνδρα αναμένεται να υποβληθεί σε νεκροψία/νεκροτομή, προκειμένου να γίνουν γνωστά τα αίτια που τον οδήγησαν στο θάνατο.

Όλη η επικαιρότητα