Ηλεία

Πύργος: «Ανοίγει» πάλι το Κλειστό

Ακούστε το άρθρο

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης στεγανότητας της στέγης του

Συνέντευξη Τύπου με αφορμή την αποπεράτωση των εργασιών και –κατ` επέκταση-  την αποκατάσταση του προβλήματος στεγανότητας στην στέγη του Κλειστού Γυμναστηρίου Πύργου, παραχώρησαν χθες ο δήμαρχος της πόλης Γαβρίλης Λιατσής και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Αθλητισμού Λάκης Αθανασόπουλος.

Πλέον το Κλειστό παραδίδεται προς χρήση,  από σήμερα, στους αθλούμενους και τους αθλητικούς συλλόγους που το χρησιμοποιούν και οι εικόνες του πρόσφατου παρελθόντος με το χώρο να πλημμυρίζει όποτε έβρεχε μένουν πίσω…

Για την συγκεκριμένη εξέλιξη ο δήμαρχος Γαβρίλης Λιατσής τόνισε πως «Στο παρελθόν έχω πολλάκις ασχοληθεί τόσο με το κλειστό όσο και με το δημοτικό στάδιο Πύργου. Τα τελευταία χρόνια το κλειστό συνειδητά το έχουμε παραχωρήσει στους νέους της πόλης μας και στους συλλόγους που εκφράζονται από ορισμένους γυμναστές οι οποίοι πιστεύω πως κάνουν καλά τη δουλειά τους. Δε με ενδιαφέρει ποια εταιρεία το έφτιαξε και ποιοι το παρέλαβαν. Με ενδιαφέρει το γεγονός ότι όταν το παραλάβαμε έτρεχε η οροφή με νερό. Προσπαθήσαμε, με κάποιες πρόχειρες λύσεις, να αντιμετωπίσουμε το θέμα επειδή πάντα βρισκόμασταν υπό την πίεση να μη διακοπεί η άθληση των παιδιών, μέχρι που πρόσφατα ακούσαμε μύρια όσα από ανθρώπους που δεν έχουν σχέση με τον αθλητισμό και είναι πάντα παρατηρητές, εξηγητές και επικριτές του έργου που κάνει ο οποιοσδήποτε. Είναι οι ελεύθεροι σκοπευτές της πόλης. Είναι αλήθεια ότι ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, που έχει άμεση σχέση με τον αθλητισμό, μου έκανε σωστή πρόταση και η Τεχνική Υπηρεσία την υλοποίησε. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε ότι παραλάβαμε τη δουλειά που έγινε -και κόστισε αρκετά χρήματα- που στεγανοποιεί την στέγη για τα επόμενα 10 χρόνια. Έτσι δεν θα ξανατρέξει νερό και από κει και πέρα εναπόκειται στον πατριωτισμό, στην αξιοπρέπεια στο ήθος και την λεβεντιά αυτών που αθλούνται και των καθοδηγητών τους, να μην τσακώνονται ποιος θα πάρει περισσότερες ώρες και όλη η ιστορία να εξελίσσεται ομαλά προς το συμφέρον της πόλης. Κατανοούμε πρόβλημα και των εργαζομένων στο χώρο και των οικογενειών, δε ζητάμε δημόσιο έπαινο, απλά λέμε ότι ήταν υποχρέωση μας να το φτιάξουμε και το φτιάξαμε, και δίνω συγχαρητήρια στον αντιδήμαρχο Λάκη Αθανασόπουλο και στην Τεχνική Υπηρεσία που κατάφεραν σε χρόνο ρεκόρ να κάνουν ένα έργο για το οποίο είχαμε ακούσει πολλά. Συνεχίζουμε με αμείωτο ρυθμό να δημοπρατούμε έργα».

Από την πλευρά του ο κ. Αθανασόπουλος αφού ευχαρίστησε τον δήμαρχο για τα καλά του λόγια συμπλήρωσε πως «Κάναμε ένα έργο που ήταν απαίτηση όλων των δημοτών. Θέλω να ευχαριστήσω την Τεχνική Υπηρεσία και τον επιβλέποντα Λάμπη Δημητρακόπουλο γιατί έγινε πάρα πολύ καλή δουλειά και για τα επόμενα δέκα χρόνια δε θα έχουμε πρόβλημα με την στεγανότητα του κλειστού. Μείναμε πιστοί στις δεσμεύσεις μας. Μιλάμε με πράξεις και όχι με λόγια».

Όλη η επικαιρότητα