Ηλεία

Πύργος: «Έφυγε» πολύ νωρίς ο Αλκιβιάδης Ράλλης

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Πέμπτη 20 Απριλίου και ώρα 12:00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος στα Λαστέικα.
Ακούστε το άρθρο

Άδικη στάθηκε η μοίρα για τον 35χρονο Αλκιβιάδη Ράλλη, ο οποίος έχασε τελικά τη «μάχη» που έδινε με τη σοβαρή ασθένεια, η οποία τον ταλαιπωρούσε τους τελευταίους μήνες.

Η απώλεια του Αλκιβιάδη Ράλλη σκόρπισε τη θλίψη στους γονείς του Χαράλαμπο και Αμαλία και στον αδερφό του Αντρέα, στους υπόλοιπους συγγενείς του και σε όσους τον ήξεραν και γνώριζαν τον μεγάλο αγώνα που έδινε με το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

Ο άτυχος άνδρας πάλεψε με όλες τις δυνάμεις του απέναντι στο «θεριό», αλλά δυστυχώς τις τελευταίες ημέρες η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και άφησε τελικά την τελευταία του πνοή, σε τόσο νεαρή ηλικία. Είχε πολλά ακόμη να ζήσει, αλλά δεν πρόφτασε…

Ο Αλκιβιάδης Ράλλης εργαζόταν σε επιχειρήσεις εστίασης και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός όπου και να δούλεψε, ενώ ήταν λογοδοσμένος και έκανε σχέδια για τον γάμο του, που δεν μπόρεσε όμως να υλοποιήσει.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Πέμπτη 20 Απριλίου και ώρα 12:00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος στα Λαστέικα.

Η εφημερίδα «Πατρίς» και το Patrisnews, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος για αυτή την μεγάλη απώλεια.

Όλη η επικαιρότητα