Ηλεία

Πύργος: Σοκαριστικό βίντεο – Ομάδα ατόμων έριχνε βεγγαλικά στο σπίτι του Θύμιου

Σοκ και αποτροπιασμό, δημιουργούν οι εικόνες που προβλήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής, στην εκπομπή, «Φως στο Τούνελ», με την Αγγελική Νικολούλη.
Ακούστε το άρθρο

Σοκ και αποτροπιασμό, δημιουργούν οι εικόνες που προβλήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής, στην εκπομπή, «Φως στο Τούνελ», με την Αγγελική Νικολούλη, και στις οποίες φαίνεται ομάδα ατόμων να εκφοβίζει με ακραίο τρόπο τον Θύμιο Μπουγά, ο οποίος έχει να δώσει σημεία ζωής από τις 4 Μαΐου, και αναζητείται.

Στο βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή, τα άτομα αυτά έχουν σταθμεύσει έξω από το σπίτι του Θύμιου, τον βρίζουν και πετούν βεγγαλικά στην αυλή του.

Δείτε το βίντεο:

«Αναζήτηση ευθυνών μέσω του Αρείου Πάγου»

Μιλώντας χθες στην εκπομπή της ΟΡΤ, «Press Room» και στον δημοσιογράφο Κώστα Κριετσιώτη ο διευθυντής της Υπηρεσίας Silver Alert, Γεράσιμος Κουρούκλης αποκάλυψε ότι το επόμενο βήμα της Γραμμής Ζωής θα είναι η αναζήτηση των υπευθύνων, μέσω της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, ενώ έκανε και μικρή αναφορά στις συνθήκες που οδήγησαν στην εξαφάνιση του Θύμιου Μπουγά. Όπως είπε «η κακοποίηση του ανθρώπου αυτού είχε ως αποτέλεσμα την εξαφάνισή του. Για κάποιους λόγους, κάποιοι από την τοπική κοινωνία δεν τον ήθελα ανάμεσά τους. Ο άνθρωπος ζήτησε προστασία από την αστυνομία όμως φαίνεται ότι δεν έδωσαν ιδιαίτερη σημασία. Αυτό που έγινε είναι ότι πρόκειται για μια μαφιόζικη ενέργεια στην οποία δρουν κυρίως ανήλικοι, Αυτή η ομάδα πήγε έξω από το σπίτι του με μηχανάκια και αυτοκίνητα, τον χλεύασε, του πέταξε πέτρες και ξύλα και τον υποχρέωσε να βγει έξω από την πόρτα για να τους διώξει και μετά οι ίδιοι πήγαν και κατήγγειλαν στην αστυνομία ότι τους επιτέθηκε».

Όλη η επικαιρότητα