Ηλεία

Πύργος: Θλίψη για τον αιφνίδιο θάνατο του 48χρονου Χρήστου Θεοδωρόπουλου

Ακούστε το άρθρο

Τη θλίψη σκόρπισε σε όλη τη Ηλεία ο αιφνίδιος θάνατος του εκπαιδευτικού Χρήστου Θεοδωρόπουλου σε ηλικία 48 ετών χθες τα ξημερώματα από ανακοπή.

Ο άτυχος Χρήστος αισθάνθηκε έντονη δυσφορία και έχασε τις αισθήσεις λίγο πριν από τη μιάμιση τα ξημερώματα της Δευτέρας. Λίγο αργότερα διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, όμως ήταν αργά πια, καθώς όπως ανέφερε ο εφημερεύων γιατρός Τάκης Αντωνακόπουλος, ο Χρήστος Θεοδωρόπουλος προσεκομίσθη νεκρός και απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο Χρήστος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και δημοφιλής στον Πύργο αλλά και στις άλλες πόλεις της Ηλείας, καθώς ήταν εξαίρετος εκπαιδευτικός και άνθρωπος, με πολύχρονη εμπειρία διδασκαλίας στις θετικές επιστήμες (Φυσική, Χημεία, κ.ά.) στον ιδιωτικό τομέα, ενώ προσέφερε τις υπηρεσίες του και στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Πύργου, διδάσκοντας εθελοντικά Χημεία σε μαθητές και μαθήτριες της Γ’ Λυκείου. Ήταν παντρεμένος με την Αγγελική Μιχαλοπούλου, με την οποία είχαν αποκτήσει έναν γιο, τον Αλέξανδρο.

Συγκινητικοί αποχαιρετισμοί

Ο ιδρυτής του Φροντιστηρίου, Χρ. Αθανάσουλας, τον αποχαιρέτισε με μια συγκινητική ανάρτηση στο φέισμπουκ.

«Έφυγε στα 48 του ο συμπολίτης και φίλος καθηγητής (Χημικός) Χρήστος Θεοδωρόπουλος… Το πόσο αγαπητός άνθρωπος και πόσο καλός εκπαιδευτικός υπήρξε είναι γνωστό στην πόλη μας… Αυτό που δεν είναι ιδιαίτερα γνωστό κι αισθάνομαι την υποχρέωση να πω είναι ότι (πολύ διακριτικά) ΔΙΔΑΞΕ εθελοντικά ΧΗΜΕΙΑ ΣΤΗ Γ’ Λυκείου και στο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΥΡΓΟΥ… Ένας ακόμη λόγος που αισθανόμαστε οδύνη σήμερα… R.I.P», έγραψε ο κ. Αθανάσουλας. Ψήφισμα εξέδωσε και ο Κυνηγετικός Σύλλογος Πύργου, ενεργό μέλος του οποίου ήταν ο Χρήστος.

«Το ΔΣ Του 1ου Κυνηγετικού Συλλόγου Πύργου συνήλθε εκτάκτως με το άκουσμα του θανάτου του ενεργού μέλους ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ και ομόφωνα αποφάσισε: Αντιπροσωπεία του Δ.Σ του συλλόγου να παραστεί στη νεκρώσιμη ακολουθία και να εκφράσει τα συλλυπητήρια στους οικείους του» αναφέρει το ψήφισμα. Το θλιβερό μαντάτο του θανάτου του έπεσε σαν «βόμβα» στον Πύργο, προκαλώντας τη θλίψη στον εκπαιδευτικό κλάδο – και όχι μόνο.

Η κηδεία του Χρήστου Θεοδωρόπουλου θα τελέστηκε την Τετάρτη το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Παναγίας Μυρτιδιώτισσας Αμαλιάδας.

Η εφ. «Πατρίς» εκφράζει τα συλλυπητήριά της στους οικείους του εκλιπόντος.

 

Όλη η επικαιρότητα