Lifestyle Ηλεία

Σάρα Εσκενάζυ: Οι διακοπές της στην Ηλεία (PHOTOS)

Ακούστε το άρθρο

Η, αποχώρηση της Σάρας Εσκενάζυ από το Survivor, ήταν ακριβώς όπως και όλη η παρουσία της στο παιχνίδι αυτούς τους τέσσερις μήνες: μία γλυκιά παράσταση, με μόνιμο χαμόγελο και ωραίες εκδηλώσεις απέναντι στους συμπαίκτες της.

Η γλυκιά Σάρα, την οποία γνωρίσαμε από τη συμμετοχή της στο δημοφιλές παιχνίδι του ΣΚΑΙ, είχε περάσει το περσινό καλοκαίρι ένα μεγάλο μέρος των διακοπών της, στην Ηλεία.

Η πάντα χαμογελαστή και όμορφη 29χρονη, βρέθηκε τον Ιούλιου του 2016 στην Ηλεία και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή της Κουρούτας ή αλλιώς… στη Μύκονο της Πελοποννήσου όπου και απόλαυσε τις παραλίες της περιοχής καθώς και τα νυχτερινά μαγαζιά.

Συνδετικός κρίκος της Σάρας Εσκενάζυ με την περιοχή, είναι ένας καλός οικογενειακός της φίλος με καταγωγή από την Κυλλήνη ο οποίος κατά την χειμερινή περίοδο, εργάζεται στο μπαρ του αδελφού της 29χρονης καλονής, Λέοντα Εσκενάζυ, στην Αθήνα και το καλοκαίρι εργάζεται σ’ ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ της περιοχής μας και πιο συγκεκριμένο στο WHITE ISLAND.

Στα αριστερά ο αδελφός της, Λέων Εσκενάζυ και δεξιά ο καλός τους φίλος-συνδετικός κρίκος

Οι πληροφορίες μας -οι οποίες επιβεβαιώθηκαν κι από άνθρωπο του κλαμπ- λένε, πως η Σάρα Εσκενάζυ, θα βρεθεί και στο μεγάλο opening του καταστήματος στα μέσα Ιουλίου.

Η Σάρα με τον αδελφό της Λέοντα σε γνωστό beach bar στην Κουρούτα
  • Δείτε επίσης:

Survivor: H γλυκιά αποχώρηση της Σάρας και το «άδειασμα» από τους Μαχητές (VIDEO)

Ηλεία: Το μήνυμα του φίλου της Σάρας Εσκενάζυ «ταξίδεψε» στον Άγιο Δομίνικο [VIDEO]

O «Ντάνος» του Survivor κατάγεται από την Ηλεία (από το Δούκα)!

Όλη η επικαιρότητα