Ηλεία

Θρίλερ με 46χρονη από Αμαλιάδα – Οι απώλειες που της στοίχισαν

Το δράμα της 46χρονης
Ακούστε το άρθρο

Με κομμένη την ανάσα και με έκδηλη την ανησυχία του παρακολουθεί τις εξελίξεις των ερευνών για την εύρεση της 46χρονης Παναγιώτας Φουρνιώτη από την περιοχή της Αμαλιάδας ο στενός οικογενειακός και φιλικός κύκλος της, με τις αρχές να ερευνούν κάθε πιθανό μέρος και να δημοσιοποιούνται τα στοιχεία της προκειμένου να βοηθήσει και ο κόσμος να βρεθεί άμεσα και να επιστρέψει στους οικείους της. Ειδικότερα, η 46χρονη εξαφανίστηκε από την περιοχή του Χαϊδαρίου την περασμένη Κυριακή 13 Νοεμβρίου.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού», έχοντας ενημερωθεί για την εξαφάνιση της ενήλικης προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο. Όπως έγινε γνωστό από τη δημοσιοποίηση, η 46χρονη έχει ύψος 1,70 μ., βάρος 60 κιλά, καστανά μαλλιά και καστανά μάτια, ενώ δεν είναι γνωστό τι φορούσε την ημέρα της εξαφάνισής της.

Το δράμα της 46χρονης

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο διάστημα ήταν ιδιαίτερα δύσκολο για την ίδια. Κόρη γνωστού επιχειρηματία της Αμαλιάδας με κρεοπωλείο, βίωσε λίγους μήνες νωρίτερα την απώλεια του πατέρα της από κορωνοϊό, γεγονός που σε συνδυασμό με την προ ολίγων μηνών απώλεια και του πεθερού της της στοίχισαν σημαντικά. Όλοι την περιγράφουν ως ένα χαμογελαστό κορίτσι, ευγενική και πάντα ευδιάθετη. Ωστόσο, καταρρακώθηκε από τις δύο αυτές απώλειες και το χαμόγελο που τη διέκρινε έσβησε. Το τελευταίο διάστημα βρισκόταν και σε νοσηλευτικό ίδρυμα στην Αθήνα, όπου και νοσηλευόταν λαμβάνοντας θεραπεία προκειμένου να ξεπεράσει τις απώλειες που βίωσε. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε επιχειρήσει και πάλι να το σκάσει αλλά οι αρχές είχαν καταφέρει να την εντοπίσουν άμεσα. Τηλεφωνική επικοινωνία Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Όλη η επικαιρότητα