Υγεία

Ύποπτο κρούσμα για κοροναϊό στον Ευαγγελισμό

Ακούστε το άρθρο

Συναγερμός έχει σημάνει τα τελευταία λεπτά στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου νοσηλεύεται άνδρας περίπου 30 ετών ο οποίος παρουσιάζει ύποπτα συμπτώματα του κορονοϊού.

Ο νεαρός άνδρας έφθασε από την Κίνα πριν από λίγες ημέρες και άρχισε να παρουσιάζει συμπτώματα γρίπης. 

Όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες του ethnos.gr στα εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου επικράτησε πανικός ενώ επί τόπου βρέθηκε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Αναστάσιος Γρηγορόπουλος προκειμένου να συντονίσει τα μέτρα προστασίας.

Αμέσως κινητοποιήθηκε όλος ο μηχανισμός στον Ευαγγελισμό με το προσωπικό να λαμβάνει όλα τα ατομικά μέτρα προστασίας, ενώ ο 30χρονος άνδρας μεταφέρθηκε σε ειδικό θάλαμο στα εξωτερικά ιατρεία όπου και εξετάζεται λεπτομερώς από τους γιατρούς του Νοσοκομείου.

Εξαιτίας και των πρόσφατων ασκήσεων που έγιναν στο ΕΣΥ, το προσωπικό ήταν πλήρως ενημερωμένο για τις κινήσεις που έπρεπε να γίνουν.

Σύμφωνα με όσα περιγράφουν αυτόπτες μάρτυρες στο ethnos.gr ο 30χρονος άνδρας μετέβη μόνος του στο Νοσοκομείο καθώς όπως δήλωσε στους αρμόδιους, διέμενε στην Κίνα σε ξενοδοχείο όπου επίσης ήταν πελάτης ασθενής με κορονοϊό. Ο ίδιος ανησύχε αφού παρουσίασε τα ύποπτα συμπτώματα με αποτέλεσμα να μεταβή στον Ευαγγελισμό.

Όλη η επικαιρότητα