Ηλεία

Ζαχάρω: Σφοδρή σύγκρουση δικυκλιστή με ΙΧ στο ύψος του Μπισχινόκαμπου

Σοβαρό τροχαίο με έναν τραυματία στη Ζαχάρω
Ακούστε το άρθρο

Την τύχη με το μέρος του είχε νεαρός δικυκλιστής αργά το βράδυ, μετά από σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε στην περιοχή της Ζαχάρως και επί της εθνικής οδού, στο ύψος του Μπισχινόκαμπου, όταν το δίκυκλό του συγκρούστηκε με σφοδρότητα με Ι.Χ. επιβατηγό με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του.

Ειδικότερα, το ΙΧ επιβατηγό είχε κατεύθυνση από Κυπαρισσία προς Ζαχάρω και το δίκυκλο την αντίθετη πορεία. Μια λάθος απόφαση ωστόσο στάθηκε αφορμή για να σημειωθεί το σοβαρό αυτό τροχαίο, καθώς το Ι.Χ. επιχείρησε να στρίψει στο αντίθετο ρεύμα με αποτέλεσμα την σφοδρή σύγκρουση με το δίκυκλο.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν να τραυματιστεί σοβαρά ο νεαρός οδηγός του δικύκλου, που υπέστη εξάρθρημα και κάταγμα ποδιού, κάταγμα στο χέρι και θλαστικό τραύμα στο κεφάλι, έχοντας ωστόσο καλή επικοινωνία με το περιβάλλον. Για καλή του τύχη, στο σημείο βρέθηκε τυχαία ο γιατρός και Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Ζαχάρως Προκόπης Παπαζαφείρης, ο οποίος του παρείχε όλες τις απαραίτητες πρώτες βοήθειες μέχρι τη στιγμή που στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας.

Στο σημείο βρέθηκαν ακόμα πυροσβεστικά οχήματα του Κλιμακίου Κρεστένων, καθώς και κλιμάκιο της τροχαίας προκειμένου να εξακριβώσει τις συνθήκες του τροχαίου αλλά και να ρυθμίσει την κυκλοφορία των διερχομένων οχημάτων.

Όλη η επικαιρότητα