LIVE ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ζάκυνθος: Αύριο το τελευταίο αντίο στο δίχρονο που δέχτηκε επίθεση από σκύλο – Στον Πύργο μεταφέρθηκε το πιτμπουλ

Ζάκυνθος: Αύριο το τελευταίο αντίο στο δίχρονο που δέχτηκε επίθεση από σκύλο – Στον Πύργο μεταφέρθηκε το πιτμπουλ

Το αγοράκι έχασε τη ζωή του έπειτα από επίθεση που δέχθηκε από τον σκύλο της οικογένειας.


Πρόσθεσε το Patrisnews στη Google

Patrisnews

Την Τετάρτη, στις 15:00, στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στον Άγιο Λέοντα, θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία για το μόλις δύο ετών παιδί, του οποίου ο τραγικός θάνατος έχει συγκλονίσει το σύνολο της κοινωνίας της Ζακύνθου.

Το αγοράκι έχασε τη ζωή του έπειτα από επίθεση που δέχθηκε από τον σκύλο της οικογένειας.

Το πίτμπουλ που προκάλεσε τον θάνατο του παιδιού μεταφέρθηκε σε δομή φιλοξενίας αδέσποτων ζώων στον Πύργο.

@patrisnews Σε δομή φιλοξενίας στον Πύργο ο σκύλος που τραυμάτισε θανάσιμα δίχρονο στη Ζάκυνθο 🎤 Δήμητρα Καρβουνίδου #patrisnews #Pyrgos #fyp #pitbull ♬ πρωτότυπος ήχος – Εφημερίδα Πατρίς – Patrisnews

Υπενθυμίζεται ότι το παιδί βρέθηκε για λίγα δευτερόλεπτα μόνο του με τον σκύλο, όταν το ζώο άρχισε να το δαγκώνει με σφοδρότητα σε όλο του το σώμα, με ιδιαίτερη έμφαση στην περιοχή του λαιμού.

Την ώρα της επίθεσης, ο πατέρας κατέβαλε απεγνωσμένη προσπάθεια να απεγκλωβίσει το παιδί από τα σαγόνια του ζώου. Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε στο σπίτι, ωστόσο το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Οι γονείς συνελήφθησαν με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και, μετά την προσαγωγή τους, αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή του εισαγγελέα.

Διαβάστε επίσης