Ελλάδα

Γιώργος Τράγκας: Ο μεγάλος γιος του θα αποδεχτεί την κληρονομιά – Τι λέει ο δικηγόρος του

Ο δικηγόρος του Γιώργου Τράγκα και του πρωτότοκου γιου του μιλά για την αμύθητη περιουσία του δημοσιογράφου, σημειώνοντας ότι ήταν υπό διαρκή φορολογικό έλεγχο
Ακούστε το άρθρο

Ο Γιάννης Τράγκας, ο μεγαλύτερος γιος του Γιώργου Τράγκα, θα αποδεχτεί την κληρονομία που άφησε πίσω του ο πατέρας του, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο Live News ο δικηγόρος Νίκος Αγαπηνός.

Ο κ. Αγαπηνός ανέφερε στο MEGA πως ο Γιώργος Τράγκας βρισκόταν διαρκώς υπό φορολογικό έλεγχο, ενώ τόνισε πως ο δημοσιογράφος ήταν πολύ προσεκτικός και δεν φαίνεται ότι είχε κάτι να φοβηθεί για την περιουσία του.

Ο φορολογικός έλεγχος στο πρόσωπό του δεν σταμάτησε ποτέ

«Ο Γιώργος Τράγκας ήταν ένας από τους συνεχόμενα φορολογικά ελεγχόμενους πολίτες. Προσωπικά τον υπερασπίστηκα σε διάφορες δίκες για διάφορα φορολογικά αδικήματα, που οφείλουμε να πούμε ότι έχει απαλλαγεί αμετακλήτως. Ο φορολογικός έλεγχος στο πρόσωπό του δεν σταμάτησε ποτέ», δήλωσε.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο κ. Αγαπηνός, η περιουσία του Γιώργου Τράγκα υπολογίζεται στα 25 εκατομμύρια ευρώ.

«Δεν είχαμε καμία σχέση» – Τι λέει ο αδερφός του Γιώργου Τράγκα

Ο αδερφός του Γιώργου Τράγκα, ο οποίος τόνισε πως μετά το δεύτερο διαζύγιο του δημοσιογράφου δεν είχαν επαφές και εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για όσα λέγονται γύρω από το όνομα της οικογένειάς τους.

«Δεν είχα σχέση με τον αδερφό μου. Δεν με έχει καλέσει κανένας, ούτε έχω καμία σχέση. Τα περιουσιακά μου στοιχεία προέρχονται από τη μητέρα μου, είμαστε ετεροθαλή αδέρφια. Δεν είχα καμία σχέση με τη δημοσιογραφία ή με το τι έκανε ο αδερφός μου».

«Δεν ξέρω τι έκανε και πως έβγαλε αυτά τα χρήματα. Ήξερα ότι βγάζει ένα περιοδικό. Μετά το δεύτερο διαζύγιό του δεν είχα καμία σχέση. Το μόνο που μου είχε πει κάποτε ότι: “Ξέρεις, θα μένω στη Γαλλία τον μισό χρόνο. Έχω πάρει ένα σπίτι στη Γαλλία”. Στη γιορτή του καθενός έπαιρνε ο ένας τηλέφωνο και έλεγε χρόνια πολλά. Τέρμα. Δεν μ’ αρέσει που κυκλοφορεί το επίθετό μας. Το όνομά μας ουδέποτε είχε βγει τη δημοσιότητα. Είμαστε μία αξιοπρεπής οικογένεια από πάππου προς πάππου. Ας ερευνηθεί, κράτος υπάρχει, ας κοιτάξει να βρει την προέλευση», δήλωσε.

Όλη η επικαιρότητα