LIVE ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Η γαλλική πόλη που δεν γνώριζε από ταραχές και ξαφνικά παραδόθηκε στις φλόγες – «Αηδιάζω με μια κυβέρνηση που δεν κάνει τίποτα»

Η γαλλική πόλη που δεν γνώριζε από ταραχές και ξαφνικά παραδόθηκε στις φλόγες – «Αηδιάζω με μια κυβέρνηση που δεν κάνει τίποτα»

«Το μόνο που μας έχει απομείνει είναι φωτογραφίες»


Πρόσθεσε το Patrisnews στη Google

Patrisnews

Σοκ και οργή έχει προκαλέσει στη Γαλλία η καταστροφή του ιστορικού δημαρχείου της Λιμόζ, καθώς το κτίριο τυλίχθηκε στις φλόγες κατά τη διάρκεια των εκτεταμένων επεισοδίων που ξέσπασαν στη χώρα, στο περιθώριο των μαζικών αντικυβερνητικών διαδηλώσεων. Η φωτιά κατέστρεψε σχεδόν ολοκληρωτικά το εμβληματικό οικοδόμημα, ενώ οι εικόνες της επόμενης ημέρας αποτύπωναν το μέγεθος της καταστροφής σε μια πόλη της κεντρικής Γαλλίας που θεωρούνταν μακριά από την ένταση των επεισοδίων του Παρισιού.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbeast

https://www.newsbeast.gr/world/arthro/13434480/i-galliki-poli-pou-den-gnorize-apo-taraches-kai-xafnika-paradothike-stis-floges-aidiazo-me-mia-kyvernisi-pou-den-kanei-tipota