LIVE ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Λουτρά Ωραίας Ελένης: 18χρονη κατήγγειλε 74χρονο για απόπειρα βιασμού – Τον αναζητούν οι Αρχές

Λουτρά Ωραίας Ελένης: 18χρονη κατήγγειλε 74χρονο για απόπειρα βιασμού – Τον αναζητούν οι Αρχές

Σε βάρος του 74χρονου έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία για παράβαση του άρθρου 336 του Ποινικού Κώδικα (απόπειρα βιασμού)


Πρόσθεσε το Patrisnews στη Google

Patrisnews

Την προσπάθεια ενός 74χρονου άντρα να την βιάσει κατήγγειλε μια 18χρονη κοπέλα την Παρασκευή το απόγευμα στην Λιμενική Αρχή Ισθμίων. Η καταγγελία προκαλεί αποτροπιασμό αλλά και ερωτηματικά με  τις Αρχές να διενεργούν εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό του άντρα.

Η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια των αξιωματικών του Β’ Λιμενικού Τμήματος Ισθμίων του Λιμεναρχείου Κορίνθου, οι οποίοι κινούνται με ταχύτατους ρυθμούς για τη διαλεύκανσή της.

Σε βάρος του 74χρονου έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία για παράβαση του άρθρου 336 του Ποινικού Κώδικα (απόπειρα βιασμού), ενώ οι αρχές διεξάγουν εξονυχιστικές έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.