Ηλεία

Μια ακόμη τραγωδία στην Πατρών-Πύργου – Ι.Χ. παρέσυρε και σκότωσε 55χρονο

Ο άτυχος άνδρας, επιχείρησε πεζός να διασχίσει την Εθνική Οδό με κατεύθυνση την οικία του, ωστόσο παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο.
Ακούστε το άρθρο

Το νήμα της ζωής κόπηκε απότομα για ακόμα ένα συνάνθρωπό μας χθες στην Εθνική Οδό Πύργου-Πατρών ύστερα από παράσυρσή του από διερχόμενο αυτοκίνητο, στον «καταραμένο» δρόμο.

Ειδικότερα, αργά χθες το βράδυ ένας άνδρας 55 περίπου ετών περπατούσε στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος της διασταύρωσης του Λευκοχωρίου. Ο άτυχος άνδρας, επιχείρησε πεζός να διασχίσει την Εθνική Οδό με κατεύθυνση την οικία του, ωστόσο παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο που λόγω και της μη ορατότητας στον δρόμο δεν πρόλαβε να αντιδράσει με αποτέλεσμα να τον χτυπήσει και να του προκαλέσει θανάσιμο τραυματισμό στο κεφάλι.

Άμεσα ειδοποιήθηκαν οι αρχές, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να φτάνει στο σημείο και να παραλαμβάνει τον άτυχο άνδρα μεταφέροντας τον στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, όπου απλά εκεί διαπιστώθηκε πως άφησε την τελευταία του πνοή.

Στο σημείο και οι αστυνομικές αρχές, προκειμένου να εξακριβώσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα και να διευκολύνουν τη διέλευση των υπόλοιπων οχημάτων που κινούνταν επί της Εθνικής Οδού.

Όλη η επικαιρότητα