Ηλεία

Πύργος: 33χρονη που συνόδευε τον πατέρα της ξεψύχησε μέσα στο Νοσοκομείο

Η νεκροψία – νεκροτομή θα ρίψει φως στα αίτια του θανάτου της άτυχης κοπέλας

   Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ανδραβίδας από τον αιφνίδιο θάνατο της 33χρονης Ε.Τ, που ξεψύχησε στο προσκεφάλι του – νοσηλευόμενου στο Νοσοκομείο Πύργου – πατέρα της. Απαντήσεις για τα ακριβή αίτια του θανάτου της, θα δώσει η νεκροψία – νεκροτομή που έχει παραγγελθεί και θα πραγματοποιηθεί σήμερα από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.

Το περιστατικό συνέβη στην Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Πύργου, όπου νοσηλεύεται το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο πατέρας της άτυχης κοπέλας, στον οποίο είχε μεγάλη αδυναμία, καθώς δίπλα του ένιωθε ασφάλεια, μετά και από κάποιες τραυματικές εμπειρίες που είχε ως παιδί. Η κοπέλα δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό του πατέρα της, από την πρώτη ημέρα της νοσηλείας του. Άλλωστε, ήταν ο μόνος άνθρωπος που θα μπορούσε να τον φροντίσει, αφού και η μητέρα της αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Διασωληνώθηκε αλλά κατέληξε

Κάποια στιγμή αισθάνθηκε αδιαθεσία, αλλά πολύ γρήγορα επανήλθε και παρέμεινε εκεί, στο πλευρό του πατέρα της. Λίγες ώρες αργότερα όμως, το βράδυ της Τρίτης, σωριάστηκε στο έδαφος, με το προσωπικό εφημερίας – γιατρούς και νοσηλεύτριες – να της παράσχουν τις πρώτες βοήθειες.

Λόγω της κατάστασης της, κρίθηκε σκόπιμο να διασωληνωθεί αλλά τελικά δεν άντεξε και λίγο αργότερα, κατέληξε.

Πρωτοφανές περιστατικό

Ο αιφνίδιος θάνατος συνοδού ασθενούς, μέσα στο Νοσοκομείο, αποτελεί σπανιότατο – αν όχι πρωτοφανές – περιστατικό για την Ηλεία. Ωστόσο, τις απαντήσεις θα δώσει η νεκροψία – νεκροτομή, που παραγγέλθηκε από την Αστυνομία, και θα διενεργηθεί σήμερα, από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.

Η εφημ. «Πατρίς» εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια της άτυχης κοπέλας.

Όλη η επικαιρότητα