Ελλάδα Ηλεία

Πύργος: Η έγνοια των γονιών σταμάτησε το μαρτύριο της 20χρονης φοιτήτριας

Ακούστε το άρθρο

Από την περιοχή του Πύργου κατάγεται η 20χρονη φοιτήτρια, θύμα του 52χρονου-αρρωστημένου μυαλού που την αιχμαλώτισε στο υπόγειο διαμέρισμα που διέθετε στη Δάφνη για να ικανοποιήσει τις τερατώδεις διαθέσεις του και με πρόθεση –ερευνάται ακόμα αν το έχει ήδη κάνει- να τις μεταδώσει «ζωντανά» στο διαδίκτυο!

Κοντά της βρίσκονται οι γονείς της χάρις στους οποίους η 20χρονη διέφυγε από το μαρτύριο που την είχε υποβάλλει ο διαστροφικός δράστης! Αυτό συνέβη γιατί οι συγκροτημένες σχέσεις που είχαν με την κόρη τους στάθηκαν η αιτία να ανησυχήσουν και να απευθυνθούν στην Αστυνομία όταν δεν απάντησε στις τηλεφωνικές τους κλήσεις… ήταν αυτή η έγνοια των γονιών για το παιδί τους που οδήγησε στην απελευθέρωση του από τις ορέξεις του ελεεινού υπάνθρωπου…

Συγκλονιστική κατάθεση

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛΑΣ η άτυχη φοιτήτρια κατήγγειλε ότι την αιφνιδίασε και την έβαλε αναισθητικό στο πρόσωπο.

«Ήταν γύρω στις πέντε το απόγευμα. Έπλενα τα πιάτα στον νεροχύτη. Με αιφνιδίασε. Ήρθε από πίσω μου και μου έβαλε ένα αναισθητικό πανί στο πρόσωπο. Ζαλίστηκα και έχασα τις αισθήσεις μου. Μετά με έσυρε στο δωμάτιο…».

Οι έμπειροι άνδρες της ΕΛΑΣ που είδαν το βίντεο από τα γυαλιά-κάμερα το οποίο ανέβασε live στο Facebook ο 52χρονος τυφλός το περιγράφουν με μια λέξη: «Φρίκη!». Όπως εξηγούν «ο άνδρας κακοποιούσε σεξουαλικά την κοπέλα επί 24 ώρες με ερωτικά βοηθήματα. Την ξυλοκοπούσε στο πρόσωπο και το σώμα με χαστούκια και γροθιές και όταν η φοιτήτρια συνέρχονταν την αναισθητοποιούσε ξανά» λένε.

Ο 52χρονος έχει καταγράψει τα πάντα σε κάμερες, οι οποίες έχουν κατασχεθεί, όπως και ένας σκληρός δίσκος και ελέγχονται από την αστυνομία, ωστόσο δεν επιβεβαιώνεται η πληροφορία που μεταδόθηκε αρχικά ότι ο άντρας είχε βάλει στο κεφάλι της φοιτήτριας μια κάμερα τύπου go-pro και μέσω αυτής μετέδιδε live στο Διαδίκτυο τον βιασμό της! Ωστόσο κάμερες σε φανερά και κρυφά σημεία βρέθηκαν σε όλο το υπόγειο διαμέρισμα της Δάφνης, όπου επί πολλές ώρες διεξάγονταν σκηνές φρίκης!

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η άτυχη κοπέλα έμενε στου Ζωγράφου Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εργαζόταν εθελοντικά στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» του δήμου Δάφνης-Υμηττού και είχε αναλάβει την περιποίηση πέντε ατόμων με αναπηρία. Ανάμεσα τους ήταν και ο 52χρονος που έμελλε να γίνει ο βασανιστής της. Σύμφωνα με μία άλλη εκδοχή, η κοπέλα εργαζόταν ως οικιακή βοηθός στο σπίτι του 52χρονου για να μαζέψει χρήματα.

Οι γονείς της κοπέλας δεν συμφωνούσαν με την απόφασή της να πηγαίνει σε σπίτια και την πίεζαν να σταματήσει και να αφιερωθεί στο πτυχίο της. Το κορίτσι, συμφώνησε πως την Τρίτη θα ήταν η τελευταία φορά που θα εργαζόταν στο πρόγραμμα.

Έτσι ενημέρωσε τον 52χρονο τυφλό ότι ήταν η τελευταία φορά που τον επισκέπτεται. Τότε εκείνος, σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, κλείδωσε τη φοιτήτρια στο σπίτι του και την έδεσε στην τουαλέτα με αλυσίδες στα χέρια και στα πόδια ενώ στην συνέχεια τη φίμωσε.

Ανησύχησαν οι γονείς

Οι γονείς της κοπέλας έπαιρναν τηλέφωνο το απόγευμα της Τρίτης την κόρη τους και δεν μπορούσαν να τη βρουν. Την επόμενη ημέρα, με την αγωνία να τους πλημμυρίζει, αποφάσισαν να έρθουν στην Αθήνα για να δουν τι έχει συμβεί. Βλέποντας ότι δεν μπορούν να βρουν την κοπέλα, πήγαν στο αστυνομικό τμήμα Ζωγράφου και δήλωσαν εξαφάνιση. Λίγες ώρες μετά, η αστυνομία αφού ερευνούσε τους πιθανούς τόπους που θα μπορούσε να έχει βρεθεί η φοιτήτρια, επισκέφθηκε και τον 52χρονο στην οδό Όθωνος στη Δάφνη.

Οι αστυνομικοί του χτύπησαν τη πόρτα και τους φάνηκε παράξενη η συμπεριφορά του, ενώ είχε και πολύ δυνατά τη μουσική. Όταν του ζήτησαν να μπουν μέσα, εκείνος αρνήθηκε και τους έδιωξε… Οι αστυνομικοί έμειναν κοντά στο παράθυρο και άκουσαν γυναικείες στριγκλιές.  Αμέσως κινητοποιήθηκαν και έσπασαν την πόρτα συλλαμβάνοντας τον 52χρονο.

Η κοπέλα βρέθηκε δεμένη, φιμωμένη και ημίγυμνη σε ένα δωμάτιο, κατά τρόπο που παρέπεμπε σε σκηνικό από ταινία τρόμου και διαστροφής.

Προκλητικός και αμετανόητος

«Τι έκανα ρε παιδιά; ΑΜΕΑ είμαι. Είχαμε σχέση με την κοπέλα» ήταν τα λόγια του 52χρονου που κατηγορείται ότι βίασε την 20χρονη φοιτήτρια στη Δάφνη.

«Αυτό ήταν το φετίχ της» δήλωσε ο κατηγορούμενος βγαίνοντας από την εισαγγελία, επιχειρώντας να δικαιολογήσει ότι η 20χρονη βρέθηκε δεμένη. Όπως είπε, η κοπέλα «ήταν με τη θέληση της» στο σπίτι του. Σε ερώτηση γιατί έκλαιγε και υπέφερε το κορίτσι απάντησε: «Εγώ ρε παιδιά τυφλός είμαι. Αν δεν ήθελε δεν θα ήταν εκεί».”

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για:

Αρπαγή με σκοπό να εξαναγκαστεί η παθούσα σε πράξη και ανοχή για την οποία δεν υπήρχε υποχρέωση της (κακούργημα)

Βιασμός κατ εξακολούθηση (κακούργημα)

Παραβίαση απορρήτου για μη δημόσια πράξη (κακούργημα)

Επικίνδυνη σωματική βλάβη κατ εξακολούθηση (πλημμέλημα)

Σύμφωνα με πληροφορίες, προς το παρόν δεν υπάρχει έγγραφο στη δικογραφία που να πιστοποιεί την αναπηρία του αλλά δεν αποκλείεται να προστεθεί τις επόμενες ημέρες.

Οδηγήθηκε για να απολογηθεί σε τακτικό ανακριτή.

Διαβάστε επίσης:

Όλη η επικαιρότητα