Ηλεία

Σ.ΦΙ.Ν.Α: Συλλογή βοήθειας για το λαό της Ουκρανίας

Ακούστε το άρθρο

Ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Αμαλιάδας (Σ.ΦΙ.Ν.Α.) σε συνεργασία με το Τμήμα AHEPA ILIAS/ ANDREAS PAPADAKOS και σε συνεννόηση με την AHEPA HELLAS, ξεκινούν την προσπάθεια συλλογής ανθρωπιστικής βοήθειας για τον Ουκρανικό λαό. 

Ο Πόλεμος στην Ουκρανία έχει θύματα τους αβοήθητους πολίτες της χώρας και προκαλεί φτώχια και πόνο, σε μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού της Ουκρανίας. Βλέπουμε εδώ και πολλές μέρες τη φρίκη του πολέμου από την ασφάλεια του σπιτιού μας. Θέλουμε να εκφράσουμε την Αλληλεγγύη μας προς τους αβοήθητους και τους κατατρεγμένους.

Αφιερώνουμε όλες μας τις δυνάμεις να βοηθήσουμε και εμείς μαζί με άλλους συλλόγους και φορείς, να δώσουμε και εμείς κάτι που να ανακουφίζει και να βοηθάει. Γι’ αυτό αποφασίσαμε να συλλέξουμε είδη πρώτης ανάγκης όπως θα διαβάσετε παρακάτω από σήμερα Σάββατο 5/3/2022 έως και την Κυριακή 13/3/2022. Μπορείτε να απευθυνθείτε στα γραφεία μας για πληροφορίες και για την προσφορά σας. 

Τα είδη που θα συγκεντρωθούν είναι:

Γάλα εβαπορέ, κονσέρβες, δημητριακά, παξιμάδια, αλεύρι, ζυμαρικά, όσπρια και νερό. 

Βρεφικά είδη, συμπεριλαμβανομένων πάνες για μωρά, άλλες πάνες, μπιμπερό και μαντηλάκια, τροφή, σκόνη γάλακτος για παιδιά. 

Έκτακτης ανάγκης :Γεννήτριες και καύσιμα, φακοί, μπαταρίες και κεριά, κούνιες, κουβέρτες, στρώματα υπνόσακοι και άλλα κλινοσκεπάσματα, είδη ατομικής υγιεινής. 

Καθώς και Φαρμακευτικό υλικό όπως:

Αιμοστατικά, αλοιφές εγκαυμάτων, αντιϊσταμινικά φάρμακα, αντιπυρετικά, αντισηπτικά, γάζες, αντιφλεγμονώδη, επιστρώματα, ισοθερμικές κουβέρτες, λευκοπλαστ, παυσίπονα, σύριγγες με βελόνες, φλεβοκαθετήρες. 

Βοηθήστε τους πολίτες της Ουκρανίας. Δεν είμαστε στη θέση τους, ευχόμαστε να μην έρθουμε ποτέ στη δική τους θέση, αλλά συμπάσχουμε μαζί τους και θέλουμε να βοηθήσουμε με οποιοδήποτε μέσο.  

Όλη η επικαιρότητα