Ηλεία

Τραγωδία στο Κάτω Ξηροχώρι Ζαχάρως – 80χρονος κάηκε ζωντανός μέσα στο σπίτι του

Αγαπούσε την Ελλάδα, αγαπούσε την περιοχή της Ζαχάρως την οποία και επέλεξε για να ζήσει τόσα χρόνια. Με τον δικό του διαφορετικό τρόπο.

Άτομο αγαπητό στην περιοχή, αφού όλοι είχαν να πουν έναν καλό λόγο γι’ αυτόν.

Έζησε στη Ζαχάρω… έφυγε από τη Ζαχάρω.

Η μοίρα βλέπετε έχει πάντα για όλους ετοιμάσει τα δικά της σχέδια.

Εγκλωβισμένος μέσα στους καπνούς και στη φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι του, άφησε χθες την τελευταία του πνοή ο 80χρονος υπήκοος Γερμανίας, ο οποίος ζούσε, στην περιοχή του Κάτω Ξηροχωρίου του Δήμου Ζαχάρως.

Η φωτιά ξέσπασε, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι και γρήγορα πήρε διαστάσεις καταστρέφοντας ολοσχερώς το εσωτερικό του σπιτιού.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας, το όχημα που βρίσκεται μόνιμα την καλοκαιρινή περίοδο στη λίμνη Καϊάφα, αλλά και κάτοικοι της περιοχής οι οποίοι αντιλήφθησαν το συμβάν.

Το μηχανάκι δυστυχώς ήταν εκεί…

Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, από τα κλιμάκια Κρεστένων και Αρχαίας Ολυμπίας και συγκεκριμένα 9 οχήματα με 18 πυροσβέστες, έσπευσαν στο σημείο και επιδόθηκαν στη προσπάθεια κατάσβεσης της φωτιάς, με δεδομένο ότι το σπίτι βρισκόταν μέσα σε αγροτική έκταση αλλά και σχετικά  κοντά στο δάσος.

Το στοιχείο όμως που θα οδηγούσε στη μακάβρια αποκάλυψη, ήταν το γεγονός ότι το μηχανάκι με το οποίο μετακινούνταν ο άτυχος 80χρονος βρισκόταν παρκαρισμένο έξω από το σπίτι.

Δυστυχώς οι φόβοι όλων επαληθεύτηκαν μετά από λίγη ώρα.

Η σορός του 80χρονου μεταφέρθηκε  στο νοσοκομείο του Πύργου, ενώ προανάκριση για τα αίτια της φωτιάς  διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Όλη η επικαιρότητα